Avril Lavigne és ex-férje, Chad Kroeger ismét együtt a színpadon!

2017/09/18  ·     ·  Simonyi Éva

A két kanadai zenész 2013-ban kelt egybe, de nem tartott soká a házasság, 2015-ben bejelentették ugyanis, hogy útjaik különválnak, de megmaradnak baráti viszonyban, és azóta ennek többször lehettünk tanúi: rendszeresen jártak el a válás után is vacsorázni, illetve az énekesnő többször posztolt gálákról és stúdióból is közös képeket.

Fotó: Nickelback/Twitter

Az utóbbi időben ugyan nem tolták túl ezt a barátság dolgot (nem harag miatt, csak mással voltak elfoglalva, a Nickelback például éppen turnézik), viszont nemrégiben kikerült a vidómegosztóra egy videó, amely során a Nickelback egyik legnagyobb slágerét, a “Rockstar”-t adják elő közösen ex-férjével és bandájával egy Nickelback koncerten.

Avril a korai kétezres években vált közkedvenccé vadóc rocker stílusával, és persze azt is felkapta a sajtó, amikor örök hűséget fogadott az akkoriban szintén a csúcson lévő Sum 41 énekesének, Deryck Whibley-nek, akitől 2010-ben vált el, vele viszont nem maradt meg a baráti viszony.

A Nickelback pályafutása valamivel régebbre nyúlik vissza. Ők már a ‘90-es évek közepén is elég híresek voltak, az utóbbi években azonban valamiért világszerte poén lett utálni a zenekart. Erre jómagam még nem találtam magyarázatot, szerintem teljesen rendben vannak.

Chad és Avril párosa azonban még házasságuk idejéből hátrahagyott egy duettet is, ki tudja, ezek után még az is meglehet, hogy élőben is előadják majd a dalt az együttes Feed The Machine turnéjának keretein belül.

 

Avril Lavigne, Nickelback

 

 

Szólj hozzá!


Egy hajóban eveznek: egykori zenésztársa fiával énekel duettet Charlie

Egy hajóban eveznek: egykori zenésztársa fiával...

Horváth Charlie egykori zenésztársának tehetséges fiával, Erb Virgillel, művésznevén Giovannival adott duettet.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

A 20 ezer euró összdíjazású nemzetközi gitárversenyen ma a gipsy swing európai királya lép fel

Október 22-én online koncerttel folytatódik Magyarország egyik legrangosabb gitáros eseménye, a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyhez idén verseny is társul.

Az oviban is mikrofon volt a jele – Budapestre érkezik a 18 éves brit csodagyerek

Alfie Templeman az MTV Music Week keretében először érkezik Budapestre, november 9-én, a Dürer Kertbe.
Új koncertek