Basszus! Bezár az Ellátókert????

2019/11/14  ·     ·  koncert.hu

"Egyszer minden véget ér... ütött az óránk. A város kultikus színhelye, a romkocsmák koronázatlan királya kiszáll" – írták a záróbulit meghirdető eseménynél. 9,5 év után elbúcsúzik a romkocsmanegyedtől a kultikus hely.

Fotó: Ellátókert

Szívük minden szeretetével és a hűtők, polcok minden italával várnak mindenkit november 24-én, vasárnap a hivatalos záró bulira.

Programok:
Wonky Swing Trio
Eged Marci, Tomor Barnabás & zenekaruk
Dynamite Dudes

22:00-től az Ellátókert örök sztár DJ-i pörgetnek:
Gabrigo
Rodriel
DJ Jutasi
Gubányi Pisti

Mielőtt a kardjába dőlne valaki –meghalt a király-éljen a király–, az élet megy tovább, mindenkit várnak Óbudán (Jöjjön ki Óbudára...), hamarosan nyíló új helyükön, a MÓKUSBAN.

Reméljük, nem haragszik meg Pintér Dániel Gergő, amiért idekopizzuk a kommentjét...

"Az Ellátóval együtt öregedtem meg.

Voltam itt nevetve meg sìrva, néha talán sìrva-nevetve is. Ettem mexikóit, kintről behozott pizzaszeletet, meg minden mennyiségben Nógrádi ropit. Ültem minden boxban bent, a legtöbb széken kint, néha indokolatlan hidegben is csak hogy dohányozhassak. Volt itt Jamesonos estém - szigorúan jèg nélkul! - meg Unicumos estèm - szigorúan csak az eredeti!-, alávalóbb napokon pedig egy-egy korsó keserű meggy.

Dolgoztam itt, írtam és alkottam. Disszertàciót, előadàst, titkos üzenetet a noi wc ajtajara, esküvői beszèdet és még nekrológot is. Gyakoroltam nyelvet a pultnál, adtam el valogatas nelkul Budapest latnivaloit távoli országok gyermekeinek.

Estem itt öt percre szerelembe, hallgattam elettragediakat es elethazugsagokat, zártam le párkapcsolatot, hevertem ki ha fáj a szív. És rengeteget ünnepeltem. Baràtságot, hazatérést, szakmai sikereket, más örömèt vagy csak azt hogy élünk és van miért élnünk.

Ittam itt delutani kavet,kezdtem itt pentek estet meg fejfájós szombat reggelt. Ide kisert el eloszor a kutyam ciderezni, de voltam itt Anyammal, a diakjaimmal, kollegakkal es a legkozelebbi szeretteimmel is. Es persze rengeteget ucsorogtem a madarcsicsergesben Vele, hogy kozos eletunk legaprobb reszleteit is megvitassuk.

Az elmúlt tíz èvben az Ellátó mindig "közel" volt, bármi volt az esti program, könnyedén lehetett módosítani rajta és útba ejteni. Hiànyozni fognak az őrült sràcok a pultban, a vàllalhatatlan zenèk, a matricàk es graffitik a rötyiben. Hiànyozni fog a hőszigetelő fólia érintése, az imbolygó asztal, a párna a színes székeken es az a sok felaggatott izlestelen biszbasz Hianyozni fog a masodik otthonunk.

Koszonunk mindent! Halas vagyok, hogy a reszese lehettem."

Csatlakozunk!

Ellátókert, bezárás, Óbuda, Mókus

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek