Menopauza 1170x180

Beszállhat-e a Kowalsky meg a Vega a választási kampányba?

2018/03/26  ·     ·  444.hu

A 444.hu kapott egy olvasói levelet a Kowalsky meg a Vega esztergomi koncertjével kapcsolatban.

Fotó: Völner Pál (politikus)/FB

"Nagy rajongói voltunk a Kowalsky meg a Vega nevű zenekarnak. Olyan igazi rajongók, akik pénzért vesznek cd-t is. Akár többet is. Azt gondoltam, hogy az üzenet, amit képviselnek mindenképp támogatni való. Mikor megtudtam, hogy kis városunkban (Esztergomban) koncerteznek, gyorsan be is vásároltam a jegyekből. Bár ne tettem volna. Már az előzenekar alatt feltűnt a helyi Fideszes képviselő, Völner Pál államtitkár úr is a közönség soraiban. El is gondolkodtam rajta, hogy hogy fér össze a párt gyűlölködésével egy olyan zenekar, ami a békéről, az egyenlőségről és az elfogadásról énekel. Aztán Kowáék megjelentek a színpadon. Az első szám után a frontember arról kezdett beszélni, hogy bizony vannak helyi kötődései is. Is megemlített egy önkormányzati képviselőt, egy számomra ismeretlen helyi civilt, majd köszöntötte »Dr. Völner Pál államtitkár urat«. Többen értetlenül néztünk. 2 hét van a választásig, gőzerővel dübörög a kampányvonat. Ezt megértem. De egy koncertre, egy ilyen zenekar koncertjére, miért kell behozni a fideszes kampányt? A koncert felénél úgy döntöttünk, hogy távozunk. Én már a nagy köszöntő után eljöttem volna, számomra hiteltelenné vált az egész. Rengetegen távoztak. Jó néhányan kifejezték nemtetszésüket a dologgal kapcsolatban.”

Vélemény?

A cikk forrása


 

 

Szólj hozzá!


 Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Vízicsata is lesz a Tábor fesztiválon

Alig két hónap, és startol a hazai rockerek egyik kedvenc Balaton-parti fesztiválja (2024. augusztus 28-31., Alsóörs).
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Carson Coma nem is mulatós... Fogd meg a söröm!

Megjelent a Carson Coma kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a Beton.Hofival közös Frida Kahlo című számot dolgozták fel elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény meglehetősen színes lett: drum and bass és dubstep mellett mulatós verzió is szerepel az EP-n. 

Tudod, milyen zenét hallgatnak a nyolcesztendősök?

"Hosszú sorban jönnek, mennek/ Apró ördögök, de szentek..." – József Attila Nyolcesztendős lányok című verse Koncz Zsuzsa előadásában szólalt meg a fejünkben, amikor szembejött velünk a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért most publikált Zeneipari Jelentése, amely a 8-14 éves gyerekek zenehallgatási szokásait járta körbe.
Új koncertek