Neoton 1000

Cseh Tamás családja állítólag visszavenné a nevet az NKA programjától

2017/10/11  ·     ·  HVG

Meg nem erősített információk szerint a Cseh család azt fontolgatja, hogy a névhasználati jogra kötött megállapodás lejártával nem hosszabbítja meg az EMMI-vel kötött szerződést – írja a HVG.

Cseh Tamás családja állítólag visszavenné a nevet az NKA programjától

Az NKA Cseh Tamás Programjának célja a magyar könnyűzene támogatása, a produkciók fellépési lehetőségeinek, külföldi népszerűsítésének elősegítése – 2014-ben indult.

A Program kilenc alprogramból áll. Az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiuma induló zenekarokat, vidéki klubokat, vidéki és kisközösségi tv-ket és rádiókat, valamint print és online médiát, előzenekaros koncerteket, nemzetközi turnékat és promóciót támogat pályázatos formában, emellett magyar könnyűzenei örökség megőrzésére, zeneimenedzsment-oktatásra és a vidéki tehetségkutatók támogatására is külön alprogramot hoztak létre.

A Cseh Tamás Programiroda az NKA Cseh Tamás Progam alprogramjaihoz kapcsolódó, nem pályázati jellegű feladatokon dolgozik, jelenleg négy fővel. A Programiroda célja minden eddigi és leendő pályázó munkáját segíteni. Induló zenekarainkat fesztiválos megjelenéseket szerveznek, ingyenes zenei menedzsment workshopokat és szerzői jogi tréningeket tartanak, kutatják a vidéki klubok és művelődési házak helyzetét, és a Program kommunikációjával kapcsolatos teendőket is ellátják.

Jelen pillanatban egy pályázat fut, amelynek leadási határideje éppen péntek:

A nagykoncertek előszobája: keressetek egy menő bandát, és lépjetek fel előzenekarként!

 A HVG cikk itt olvasható el

Cseh Tamás, CSTP, Cseh Tamás Program, névhasználat

 

 

Szólj hozzá!


Producereket keres az Ocho Macho

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!

Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncertre még mindig nem

Először azt gondoltuk, a lényeg az, hogy az embereket szét lehessen ültetni, mint a renitenseket a suliban, de kilógott az uszoda meg a strand, nem beszélve a vidéken megtartható 200 mínuszos lagzikról. Szóval, nem értjük, de a téglában lehet a megoldás.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek