Cseh Tamás családja állítólag visszavenné a nevet az NKA programjától

2017. október 11.  ·     ·  HVG

Meg nem erősített információk szerint a Cseh család azt fontolgatja, hogy a névhasználati jogra kötött megállapodás lejártával nem hosszabbítja meg az EMMI-vel kötött szerződést – írja a HVG.

Cseh Tamás családja állítólag visszavenné a nevet az NKA programjától

Az NKA Cseh Tamás Programjának célja a magyar könnyűzene támogatása, a produkciók fellépési lehetőségeinek, külföldi népszerűsítésének elősegítése – 2014-ben indult.

A Program kilenc alprogramból áll. Az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiuma induló zenekarokat, vidéki klubokat, vidéki és kisközösségi tv-ket és rádiókat, valamint print és online médiát, előzenekaros koncerteket, nemzetközi turnékat és promóciót támogat pályázatos formában, emellett magyar könnyűzenei örökség megőrzésére, zeneimenedzsment-oktatásra és a vidéki tehetségkutatók támogatására is külön alprogramot hoztak létre.

A Cseh Tamás Programiroda az NKA Cseh Tamás Progam alprogramjaihoz kapcsolódó, nem pályázati jellegű feladatokon dolgozik, jelenleg négy fővel. A Programiroda célja minden eddigi és leendő pályázó munkáját segíteni. Induló zenekarainkat fesztiválos megjelenéseket szerveznek, ingyenes zenei menedzsment workshopokat és szerzői jogi tréningeket tartanak, kutatják a vidéki klubok és művelődési házak helyzetét, és a Program kommunikációjával kapcsolatos teendőket is ellátják.

Jelen pillanatban egy pályázat fut, amelynek leadási határideje éppen péntek:

A nagykoncertek előszobája: keressetek egy menő bandát, és lépjetek fel előzenekarként!

 A HVG cikk itt olvasható el

Cseh Tamás, CSTP, Cseh Tamás Program, névhasználat

 

 

Szólj hozzá!


Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

A Facebook oldalunkon tegnap mutattuk meg Rúzsa Magdi új klipjét – most a történetét is hozzáadjuk...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020. március 3-án Magyarországra. Íme, néhány...

A Depeche Mode, a Motörhead, a Nine Inch Nails és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

Október van, tehát ideje volt összeállítani azt a 16 fős mezőnyt a 2020-as Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, amelyben olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Depeche Mode, a Nine Inch Nails, a The Notorious B.I.G., a Judas Priest, Whitney Houston vagy a Kraftwerk.

A dalszerzők nem adtak engedélyt az ismert melódiák felhasználására a készülő Grease-sorozatban

John Travolta és Olivia Newton John 1978-as legendás musical-je visszatér a filmvászonra az HBO MAX saját gyártású sorozataként, „Grease: Rydell High” címmel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek