Év koncertje - szavazás

El vagyok keseredve – küldj egy ölelést Benkő Lászlónak!

2018. szeptember 01.  ·     ·  koncert.hu

Az Omega együttes billentyűse tavaly nyár óta küzd rákbetegséggel. Noha Benkő László mindvégig bizakodott a gyógyulásában, két barátja, Orbán József és Székhelyi Jó­zsef halálával azonban kissé megrendült a gyógyulásba vetett hite – olvashatjuk a Borsnak adott interjúban.

Fotó: Benkő Laci/Omega FB

Ráadásul az elmúlt két évben már öt tagját is eltemette az Omega együttes

"El vagyok keseredve!" – mondta az újságírónak a ze­nész.

"Már nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék a halálra. Nagyon aggódom, mert az én napjaim is meg vannak számlálva. Ez persze nem azt jelenti, hogy feladtam a harcot, csak egyre nehezebb hinnem a gyógyulásban" – vallotta be a 75 éves Benkő László.

Segíteni sajnos nem tudunk, csak drukkolunk, hogy minden úgy alakuljon, ahogy ő azt szeretné! Nagyölelés! Az Omega egyébként 2018. szeptember 22-én születésnapi nagykoncertet ad Esztergomban.

A cikk forrása

 

Benkő László, Omega, betegség, rák, Orbán Józsi, Székhelyi József

 

 

Szólj hozzá!


A Leprous ismét megmutatta!

A Leprous ismét megmutatta!

Mármint azt, hogy miért olyan különlegesek a koncertjei: a banda élőben egyszerűen letaglóz, csak arra tudsz gondolni, hogy még ne legyen vége,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

12 év után Budapestre érkezik Alanis Morissette

Az énekesnő 12 év után – idén október 12-én ad koncertet Magyarországon a Papp László Budapest Sportarénában, a LiveNation szervezésében.

De miért nyúlt a Superstereo az Edda egykori nagy slágeréhez?

Már tegnap este bemutattuk a Fb-oldalunkon a dalt, már akkor is az járt a fejünkben, amit Fluimucil Ábel is gyakran kimondott... Jelentjük, van válasz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek