Elmaradt a Skorpió-koncert a Visegrockon

2017/06/22  ·     ·  koncert.hu, bors.hu

A hétvégén minifesztivál volt Visegrádon – mi is azt írtuk, hogy a csak ritka és különleges alkalmakkor muzsikáló Skorpió minden bizonnyal a 2017-es Visegrock fesztivál egyik csúcspontja lesz. Minden szervező rémálma vált azonban valóra: a fesztivál fő fellépője percekkel a színpadra lépés előtt lemondta a koncertet.

Elmaradt a Skorpió-koncert a Visegrockon

Azt beszéli már az egész város (a Bors cikkére hivatkozva), hogy Frenreisz és a banda ugyan felment a színpadra, de ott nem dübörögtek, hanem a frontember betegségére hivatkozva elnézést kértek a közönségtől, és levonultak a színpadról. 

"Frenreisz Karesz betegsége sajnálatos módon beárnyékolta az estét, a zenekar nem tudott kiállni a színpadra.

Nagyon sajnáljuk, tudjuk, hogy rengetegen jöttetek miattuk, de mi mielőbbi felépülést kívánunk a művész Úrnak,

és reméljük mihamarabb be tudjuk pótolni a koncertjüket!" – írták a szervezők a Facebookon.

Frenreisz Károly és a zenekar egy emberként vonult fel a színpadra, ahol Karesz bejelentette, hogy rosszul érzi magát, gyenge, nincs olyan állapotban, hogy képes legyen végigjátszani a koncertet – nyilatkozott a bulvárlapnak egy fesztiválozó.

A rockernek állítólag magas láza volt, orvos is vizsgálta a backstage-ben. Azóta nincs hír állapotáról. A Visegrock látogatóit rockdiszkóval kárpótolták – ha nem is ez lett a várva várt a csúcspontja a fesztiválnak, a csend hangjai helyett bőven jó volt.

Kapcsolódó cikkünk:

Egy a ráadás – itt a negyedik Visegrock!

A fotó illusztráció


 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek