Mamma Mia!

Elmaradt Zoltán Erika koncertje

2017/03/13  ·     ·  Bors

Elmaradt Zoltán Erika szombat estére meghirdetett, jubileumi koncertje. Technikai okokra hivatkoztak akkor, mint később kiderült, a katasztrófavédelem az utolsó pillanatban mégsem adott engedélyt a buli megtartására.

Elmaradt Zoltán Erika koncertje

A koncertre áromezer jegy fogyott el. Zoltán Erikának és zenésztársainak hatalmas kudarc egy ilyen nagyszabású koncert lemondása, hiszen óriási presztízsveszteségnek számít. Azért is kínos a helyzet, mert erre a koncertre rekordidő alatt elfogytak a jegyek, nem biztos, hogy még egyszer sikerül Erikának ekkora tömeget mozgósítania. Az énekesnőnek ráadásul nincs állandó zenekara, a jubileumi előadásra élő zenét és így számos zenészt szervezett, akikkel hónapok óta próbált, őket az új időpontra is egyeztetni kell.

A csalódott érdeklődőket Erika CD-ivel és azzal a hírrel próbálták kárpótolni, hogy április 8-án tényleg bulizhatnak egyet  Zoltán Erikával és meghívott vendégeivel, sőt: mivel nagy volt az érdeklődés, az is felmerült, hogy egy nagyobb helyre viszik a bulit.

Facebook oldalán ezt tette közzé:


Drága barátaim!
Nagyon nehezen telik a hétvége


 

 

Szólj hozzá!


Spice Girls-koncerttel akar bevágódni Károly király a briteknél

Spice Girls-koncerttel akar bevágódni Károly király...

A pletykák szerint a lányok "komolyan fontolgatják" a királyi ház ajánlatát, hogy fellépjenek III. Károly koronázási ünnepségén – írja az NME.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

LégyOTT: KeszthelyFest

Nagyobb is, szebb is, jobb is lesz – ígérik a szervezők: idén július elején tartják meg a KeszthelyFest 2023 - LégyOTT! programjait a Veszprém-Balaton (VEB) 2023 Európa kulturális fővárosa támogatásával.

Hetven busócsoport és több mint kétezer maskarás temeti majd a telet Mohácson

A tervek szerint rekordszámú közreműködővel rendezik meg a hagyományos mohácsi téltemető, tavaszköszöntő népszokást, az idén február 16. és 21. között zajló, tizenöt helyszínen kétszáz programot kínál a busójárás.
Új koncertek