Elmaradt Zoltán Erika koncertje

2017/03/13  ·     ·  Bors

Elmaradt Zoltán Erika szombat estére meghirdetett, jubileumi koncertje. Technikai okokra hivatkoztak akkor, mint később kiderült, a katasztrófavédelem az utolsó pillanatban mégsem adott engedélyt a buli megtartására.

Elmaradt Zoltán Erika koncertje

A koncertre áromezer jegy fogyott el. Zoltán Erikának és zenésztársainak hatalmas kudarc egy ilyen nagyszabású koncert lemondása, hiszen óriási presztízsveszteségnek számít. Azért is kínos a helyzet, mert erre a koncertre rekordidő alatt elfogytak a jegyek, nem biztos, hogy még egyszer sikerül Erikának ekkora tömeget mozgósítania. Az énekesnőnek ráadásul nincs állandó zenekara, a jubileumi előadásra élő zenét és így számos zenészt szervezett, akikkel hónapok óta próbált, őket az új időpontra is egyeztetni kell.

A csalódott érdeklődőket Erika CD-ivel és azzal a hírrel próbálták kárpótolni, hogy április 8-án tényleg bulizhatnak egyet  Zoltán Erikával és meghívott vendégeivel, sőt: mivel nagy volt az érdeklődés, az is felmerült, hogy egy nagyobb helyre viszik a bulit.

Facebook oldalán ezt tette közzé:


Drága barátaim!
Nagyon nehezen telik a hétvége


 

 

Szólj hozzá!


FOO záró – A Fishing-stratégiája

FOO záró – A Fishing-stratégiája

Egy kalap alá vesszük a két utolsó napot, kiosztunk pár különdíjat és megpróbáljuk megfejteni a Fishing titkát.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Az égi zenekar tiszteletére énekelnek a földi halandók az Arénában

Magyar zenészek Mindenszentekkor egy rendhagyó előadással emlékeznek azokra a legendás előadókra, akik az utóbbi évtizedekben távoztak el, és már csak az égiek színpadán zenélnek.

Ingyenes nyáresti előadások a Szent István Parkban

Már Fenyő Miklós is megénekelt, hogy "a legszebb pesti nyár" Angyalföldön jár, és a XIII. kerület szereti a zenét. Olyannyira, hogy a nyáron ingyenes esti előadásokat, koncerteket és utcabált is szerveznek majd a környékbeliek örömére.
Új koncertek