Év koncertje - szavazás

Elszakadt magnószalag – Emlékművet avattak Máté Péter tiszteletére

2017. február 03.  ·     ·  koncert.hu, Bors

Elszakadt magnószalagot stilizáló emléktáblát avattak ma a ház falán, ahol Máté Péter a haláláig élt. A művész most ünnepelné 70. születésnapját, és ha sorra vesszük a "70-es" nagykoncerteket, fájó szívvel gondolunk arra, hogy akár ő is a reflektorfényben állhatna...

Elszakadt magnószalag – Emlékművet avattak Máté Péter tiszteletére

A Budavári Önkormányzat megrendelésére, hatmillió forintból készült a dombormű, amely Varga Mátyás berlini magyar művész alkotása. A kerület vezetése azért döntött így, mert a zeneszerző, kiváló hangszerelő, tehetséges énekes és zongorista emlékének megőrzése kiemelten fontos cél. Ráadásul Máté Péter születésétől haláláig hűséges I. kerületi lakos volt. Itt élt és alkotott – mondta a Borsnak a polgármester.


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek