Fish and Roll – zenészek vs. rajongók horgászverseny Délegyházán

2019. június 05.  ·     ·  koncert.hu

2019. június 10-én a délegyházi Csendespart Horgásztavon lesz az a különleges fellépés", ahol az erre az alkalomra verbuválódott formáció – színpadi felszerelését maga mögött hagyva – pecabotot ragad, és rajongóival egy horgászverseny keretein belül méri össze erejét.

A fotó illusztráció

Az esemény alapjául szolgál, hogy jó néhány olyan rockzenész, rock zenét szerető ember van, aki szeret a természetben, tóparton lenni, kicsit most ez az oldaluk fog előtérbe kerülni. A rendezvény fővédnöke: Ambrus Zoli, a RockGulyás felelőse: Szasza. A részletekről az Alcohol frontember Csövit, a rendezvény szervezőjét kérdeztük.

"A Fish and Roll horgászverseny célja elsősorban a szórakoztatás, ugyanúgy, ahogy a koncertekkel is. A különbség annyi, hogy mindezt Délegyházán, a Csendespart Horgásztónál tesszük. A rockzenészek csapata ellen 13 másik csapat nevezhetett, akik a zenészekkel és egymással is összemérhetik az erejüket. Ettől függetlenül ez egy baráti találkozó, ami a szórakozásról, a természet szeretetéről és a sztorizgatásról fog szólni, de természetesen a halak kapókedve közbeszólhat az eszmefuttatásoknak. :) Tervezem, hogy minden évben valami hasonlót összehozunk, biztosan jó kis móka lesz!"

A rockzenészek csapata:

Ambrus Zoli (ex-IHM, ex-Alcohol)

Szasza (Action, Zorall)

Csövi (Alcohol)

Vigi (Aurora)

Erdélyi Koppány (Fishing and Hunting TV, D.D. Night)

Természetesen a rendezvényre a versenyzőkön túl a külső szemlélők/a csapatok szurkolói is ellátogathatnak, mindössze előzetes regisztráció szükséges. (Minden további információ elérhető az esemény oldalán.)

 

Fish and Roll horgászverseny

 

 

Szólj hozzá!


Elmaradt Caramel debreceni koncertje

Elmaradt Caramel debreceni koncertje

Mi is kiemeltük a Facebook-oldalunkon, de csak most értesültünk arról, hogy a debreceni koncert elmaradt.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy igazi jazz-zenebohóc produkciójával zárul a Müpa swingfesztiválja

A hagyományokhoz híven idén swinggel búcsúztatja a nyarat a Müpa – ezúttal is a műfaj nagyjai segítségével idézik meg a pezsgő zenei korszakot a New Orleans Swingfesztivál alkalmával, augusztus 30. és szeptember 1. között.

Zenés tehetségkutató indul az István, a király rockopera megújítására

A társaságunkban időnként karaoke parti szabadul el – ezeken mindig kötelező elem egyik-másik betétdal a rockoperából. Feltehetően nem erre a megoldásra gondoltak, amikor zenés színházi tehetségkutatót hirdettek az István, a király megújítására – de a jelentkezőknek úgyanúgy a rockopera egy részletét kell előadniuk... :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek