Fish and Roll – zenészek vs. rajongók horgászverseny Délegyházán

2019. június 05.  ·     ·  koncert.hu

2019. június 10-én a délegyházi Csendespart Horgásztavon lesz az a különleges fellépés", ahol az erre az alkalomra verbuválódott formáció – színpadi felszerelését maga mögött hagyva – pecabotot ragad, és rajongóival egy horgászverseny keretein belül méri össze erejét.

A fotó illusztráció

Az esemény alapjául szolgál, hogy jó néhány olyan rockzenész, rock zenét szerető ember van, aki szeret a természetben, tóparton lenni, kicsit most ez az oldaluk fog előtérbe kerülni. A rendezvény fővédnöke: Ambrus Zoli, a RockGulyás felelőse: Szasza. A részletekről az Alcohol frontember Csövit, a rendezvény szervezőjét kérdeztük.

"A Fish and Roll horgászverseny célja elsősorban a szórakoztatás, ugyanúgy, ahogy a koncertekkel is. A különbség annyi, hogy mindezt Délegyházán, a Csendespart Horgásztónál tesszük. A rockzenészek csapata ellen 13 másik csapat nevezhetett, akik a zenészekkel és egymással is összemérhetik az erejüket. Ettől függetlenül ez egy baráti találkozó, ami a szórakozásról, a természet szeretetéről és a sztorizgatásról fog szólni, de természetesen a halak kapókedve közbeszólhat az eszmefuttatásoknak. :) Tervezem, hogy minden évben valami hasonlót összehozunk, biztosan jó kis móka lesz!"

A rockzenészek csapata:

Ambrus Zoli (ex-IHM, ex-Alcohol)

Szasza (Action, Zorall)

Csövi (Alcohol)

Vigi (Aurora)

Erdélyi Koppány (Fishing and Hunting TV, D.D. Night)

Természetesen a rendezvényre a versenyzőkön túl a külső szemlélők/a csapatok szurkolói is ellátogathatnak, mindössze előzetes regisztráció szükséges. (Minden további információ elérhető az esemény oldalán.)

 

Fish and Roll horgászverseny

 

 

Szólj hozzá!


Lakásklipet forgatott a Carbonfools az új album magyar nyelvű dalához

Lakásklipet forgatott a Carbonfools az új album magyar...

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, amely a Carbonsun címet kapta. Az előző lemezükhöz hasonlóan, most is készült egy magyar nyelvű dal...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Perfect Strangers az Arénában: tizenévesek és nyugdíjasok a Deep Purple-koncerten

A cím csak részben igaz, mert nem idegen számunkra a Deep Purple, hiszen számtalanszor jártak nálunk és generációk nőttek fel a zenéjükön. Az egyik olyan zenekar a Beatles, a Doors és a Led Zeppelin mellett, amit apu megmutat a gyereknek, aztán a gyerek az ő gyerekének és így tovább. Ez látszott is a közönség összetételén:...

Gyászol a magyar alternatív zenei szcéna: 42 éves korában elhunyt a hiperkarma menedzsere

Medgyesi Ferenc „Pite” halálhírét a zenekar jelentett be a Facebook-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek