Folytatja a Linkin Park!

2018/01/31  ·     ·  Simonyi Éva

Chester Bennington énekes hirtelen halála után sokakban felmerült a kérdés, hogy mi lesz az együttes sorsa – a rajongók többsége például határozottan állította, hogy Chester nélkül nincs LP, szóval felesleges ezen a néven folytatni. Most azonban minden jel arra utal, hogy a Linkin Park tagjai közösen tervezik a folytatást.

Fotó: Mike Shinoda/FB

Mike Shinoda, a Linkin Park egyik alapítója és oszlopos tagja január 25.-én jelentette meg szólóanyagát a beszédes PostTraumatic címmel, mely zenésztársáról, régi barátjáról szól, illetve Mike érzéseiről, amit Bennington elvesztése okozott. Az EP 3 dalt tartalmaz, melyeket otthon készült videóval tett fel a zenész YouTube-ra, illetve honlapjára. A dalok ihlete egy szomorú, tragikus eseményből származik, a téma szívszorító, a dalszöveg őszinte, a zene profi, gyönyörű. A klip végén rövid ideig mesél is a kamerának érzéseiről, gondolatairól.

 

Azonban a szóló produkción kívül valószínű várhatunk még dalokat a Linkin Parktól is. Mike Shinoda az elmúlt időben nagyon aktív Twitteren, rengeteg rajongói és újságírói kérdésre válaszol. A napokban érkezett hozzá egy kérdés: “Mi lesz a Linkin Parkkal a jövőben?” mire ő így válaszolt:

“Abszolút szándékozom folytatni a Linkin Parkkal, és a srácok is ugyanezt érzik. Sok mindent kell újjáépítenünk, és sok a megválaszolatlan kérdés is, ezért ez időbe fog telni.”

Azt is megkérdezték tőle, fog-e valaha vidám dalt írni, és azt is, hogy élőben előadja-e majd ezeket a dalokat, ez utóbbira azt felelte, hogy igen, de még nem áll készen rá.

Itt olvashatjátok a zenész válaszait.

Kiválogatva itt.

Azt is megkérdezték tőle, hogy miért otthon gyártja a videókat a dalaihoz, mire azt felelte:

“A gyász mindenkiben máshogy megy végbe, egyénileg változó. Úgy gondoltam, ennek a saját készítésű autobiográfiai stílusnak lenne a legtöbb értelme. Szóval a videókban mindent magam vettem föl és szerkesztettem. Így tervezem csinálni a továbbiakban is, ameddig már nem ez tűnik helyesnek, vagy ameddig nem lesz túl sok munka vele”.

Ti mit gondoltok? Érdemes ezen a néven folytatnia az együttesnek Chester  Bennington nélkül is?

 


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek