Harry Styles pizzát küldött a rajongóinak

2017/10/31  ·     ·  Juhász Vali

Harry Styles pizzát és forró csokoládét küldött vasárnap a londoni Eventim Apollo előtt várakozó lelkes rajongóinak, miután kiderült, hogy néhányan már több éjszakán át a helyszínen táboroztak, hogy jó helyről láthassák a sztár első önálló turnéjának első showját.

Fotó: NME.com

A közösségi médiában megjelent fotók szerint voltak, akik már a múlt szerda óta kempingeztek az ikonikus helyszínen. Közben folyamatosan nőtt a tömeg, ahogy közeledett a show időpontja.

Fotó: NME.com

Az Amerikában történtek után a rajongók felhívják egymást figyelmét, hogy "tiszteljék a határokat". Ismeretes, hogy a Los Angeles-i fellépésen az egyik dal közben a színpad szélére szaladt, s miközben térdre hullott, valaki megpróbálta megérinteni az ágyékát. A meggondolatlan nyúlkálónak ezzel a tettével nyilván sikerült elérnie azt, hogy a sztárok kétszer is meggondolják, hogy közel menjenek a rajongókhoz...

A kezdés előtt az egykori One Direction énekes úgy döntött, hogy a rajongók erőfeszítéseit pizzával és a forró csokoládéval honorálja. Miután Twitteren megjelent néhány kép, egy rajongó ezt írta:

"Szeretem őt, Harry példamutató kedvességgel kezeli az embereket. Pizzát és forró csokoládét vett a rajongóknak."

Valaki utána meg ezt:

"Harry munkatársai pizzákat és forró csokoládét hoztak nekünk, és mindenki olyan kedves, hihetetlen."

Harry Styles nagysikerű észak-amerikai turnéja után Londonban kezdi meg európai fellépés-sorozatát. Az Eventim Apolloban két show lesz, a vasárnap esti volt az első a kettő közül, aztán szerdán már Manchesterben, az O2 Apollo-ban lép fel.

A cikk és a fotók forrása


Harry Styles, koncert, rajongók

 

 

Szólj hozzá!


Tesód a basszeros? Zenekarok családi kötelékben

Tesód a basszeros? Zenekarok családi kötelékben

A napokban a Palau Royale-cikk kapcsán merült fel a szerkesztőségben, hogy milyen zenekarok vannak még, amelyek családtagokból állnak. Első körben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lángoló: Sok zenész felhagyhat a zenéléssel a járvány miatt

Az egy dolog, hogy félbe kellett szakítani a turnézást, a koncertezést, a felvételeket mindent, a Lángoló Gitárok megújult oldala szerint – és egy brit felmérés alapján –, sokan nem veszik újra fel a hangszerüket, ha elmúlik a vész.

Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen pillanatban?

Bátran kijelenthetjük: nulla. Kivéve persze, ha olyan támogatója akad, aki kitart mellette, amíg a helyzet jobbra nem fordul. Még jóval a Nagy Víruspara előtt írtak ki egy felhívást, és nem volt mit tenni, be kellett fejezni a projektet: a második hullám kellős közepén megalakult a Jägermeister Brass Band.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek