Hiába szerettük meg, egyelőre nem folytatódik a Dalfutár

2017/02/15  ·     ·  koncert.hu, Kreativ.hu, Bors

A TV2 tavaszi műsorstruktúrájában nem szerepel a Hajós András saját ötlete alapján készült műsora, a Dalfutár.

Hiába szerettük meg, egyelőre nem folytatódik a Dalfutár

A műsor jogai a csatornánál vannak, mivel azt a műsorvezető korábban eladta. Hajós a következő hónapokban az RTL Klubnak és a Comedy Centralnak dolgozik, illetve a Dalfutár színpadra vitelét is tervezi – írja a Kreatív.hu a Bors értesüléseire hivatkozva.

Ahogy a műsorvezető a bulvárlapnak elmondta csak a Dalfutár erejéig dolgozott együtt a csatornával, amúgy igyekszik független maradni. "Nem szeretnék szorosabban a TV2-höz tartozni. Igaz, más csatornához sem" - fogalmazott. 

A műsorban egyébként epizódonként egy-egy új dal születését láthatták a nézők. Minden alkalommal négy különböző hazai zenész, producer, zenei szakember vagy fiatal tehetség dolgozott egymástól függetlenül egy, az epizód végére elkészülő dalon. Hajós pedig házigazdaként kalauzolta a nézőket a színfalak mögé és fogta össze a zenészek munkáját.

A műsort nem a főműsoridőben vetítette a TV2, hanem később (22:50-től), de a fiatalok főleg a neten nézték a számukra érdekes részeket – mondta Hajós.

A hírt a TV2 sajtóosztálya megerősítette a Borsnak: „a műsor új epizódokkal idén tavasszal biztosan nem fog visszatérni, az őszi műsortervről az utolsó szót pedig később mondják ki”. A műsor folytatásától Hajós amúgy nem zárkózik el: „Remélem, hogy a tavasszal leülünk majd a csatornával, és eldől a Dalfutár sorsa. Értelmes, színvonalas televíziózásra mindig kapható vagyok” – mondta a Borsnak.

Kapcsolódó cikkünk:

Hogyan muzsikál Hajós András új műsora?


 

 

Szólj hozzá!


FOO záró – A Fishing-stratégiája

FOO záró – A Fishing-stratégiája

Egy kalap alá vesszük a két utolsó napot, kiosztunk pár különdíjat és megpróbáljuk megfejteni a Fishing titkát.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Az égi zenekar tiszteletére énekelnek a földi halandók az Arénában

Magyar zenészek Mindenszentekkor egy rendhagyó előadással emlékeznek azokra a legendás előadókra, akik az utóbbi évtizedekben távoztak el, és már csak az égiek színpadán zenélnek.

Ingyenes nyáresti előadások a Szent István Parkban

Már Fenyő Miklós is megénekelt, hogy "a legszebb pesti nyár" Angyalföldön jár, és a XIII. kerület szereti a zenét. Olyannyira, hogy a nyáron ingyenes esti előadásokat, koncerteket és utcabált is szerveznek majd a környékbeliek örömére.
Új koncertek