Hiába szerettük meg, egyelőre nem folytatódik a Dalfutár

2017/02/15  ·     ·  koncert.hu, Kreativ.hu, Bors

A TV2 tavaszi műsorstruktúrájában nem szerepel a Hajós András saját ötlete alapján készült műsora, a Dalfutár.

Hiába szerettük meg, egyelőre nem folytatódik a Dalfutár

A műsor jogai a csatornánál vannak, mivel azt a műsorvezető korábban eladta. Hajós a következő hónapokban az RTL Klubnak és a Comedy Centralnak dolgozik, illetve a Dalfutár színpadra vitelét is tervezi – írja a Kreatív.hu a Bors értesüléseire hivatkozva.

Ahogy a műsorvezető a bulvárlapnak elmondta csak a Dalfutár erejéig dolgozott együtt a csatornával, amúgy igyekszik független maradni. "Nem szeretnék szorosabban a TV2-höz tartozni. Igaz, más csatornához sem" - fogalmazott. 

A műsorban egyébként epizódonként egy-egy új dal születését láthatták a nézők. Minden alkalommal négy különböző hazai zenész, producer, zenei szakember vagy fiatal tehetség dolgozott egymástól függetlenül egy, az epizód végére elkészülő dalon. Hajós pedig házigazdaként kalauzolta a nézőket a színfalak mögé és fogta össze a zenészek munkáját.

A műsort nem a főműsoridőben vetítette a TV2, hanem később (22:50-től), de a fiatalok főleg a neten nézték a számukra érdekes részeket – mondta Hajós.

A hírt a TV2 sajtóosztálya megerősítette a Borsnak: „a műsor új epizódokkal idén tavasszal biztosan nem fog visszatérni, az őszi műsortervről az utolsó szót pedig később mondják ki”. A műsor folytatásától Hajós amúgy nem zárkózik el: „Remélem, hogy a tavasszal leülünk majd a csatornával, és eldől a Dalfutár sorsa. Értelmes, színvonalas televíziózásra mindig kapható vagyok” – mondta a Borsnak.

Kapcsolódó cikkünk:

Hogyan muzsikál Hajós András új műsora?


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek