Húszezer forint volt Rúzsa Magdi első fizetése

2018/02/16  ·     ·  koncert.hu, wmn.hu

A pénzhez való viszonyáról, a sikerről, a fegyelemről, a mezítlábas Rúzsa Magditól a tavaly óta férjes asszony Rúzsa Magdolnáig vezető útról is nagyon őszintén mesélt a vajdasági énekesnő D. Tóth Krisztának a WMN magazin YouTube-csatornáján futó Elviszlek magammal legfrissebb epizódjában.

Fotó: WMNmagazin/YouTube

Magdi, neked valamit kezdeni kellene a hangoddal!” – mondta neki az általános iskolás magyartanára, amikor hallotta, milyen csodálatosan szavalt verseket kislányként. Rúzsa Magdit azóta is versek veszik körül, hiszen saját dalszövegeit is maga írja.

Az énekesnő most épp dupla Arénakoncertre készül, nem véletlen, hogy D. Tóth Kriszta is egy ezzel kapcsolatos megbeszélésre vitte őt. Útközben mesélt a riporternek a „néma” napjairól is, amikor a sok koncert után elfárad a hangja is, és akkor egyáltalán nem beszél, akár napokig...

Az énekesnő 2006-os Megasztár-győzelme után könnyen megszédülhetett volna a sikertől, ő azonban rettentő erős kontroll alatt tartotta – és tartja azóta is – önmagát, legyen szó aéneklésről, tanulásról, étkezésről, edzésről vagy akár a magánélete kiteregetéséről. Noha az első címlapjára nagyon büszke volt, azt mondja, már a kezdetekkor sem nézegette napi szinten az újságokat, hogy írnak-e róla. Zenélni akart, és arra vágyott, hogy a szakmai sikeréről írjanak, ne a magánéletéről.

Visszatekintve a Megasztár-győzelemre, szinte gyerek voltam még akkor, de ügyesen kezeltem a helyzetet. Mai fejjel visszanézve, megveregetném a kis Magdi vállát, hogy »jól van, kislány«! Okosan és jól kezeltem, talán azért is, mert sok szeretetet kaptam” – mondta Magdi Kriszta autójában.

A vajdasági énekesnő azt mondja, hálás a sorsnak még a negatív dolgokért is, hiszen azok is formálják az ember lelkét. Amikor a riporter arról kérdezte, hogyan viszonyul a közönsége ahhoz, hogy a mezítlábas Magdiból profi énekesnő lett, azt mondta:

A régi Magdi is mindig jelen van a koncerten, és nemcsak a dalok szövege miatt, hanem a dalok közötti beszélgetések és a közönségnek átadott gondolataim miatt is. Az akkor, ott a régi Magdi volt. Egy koncertre magammal viszem az egész eddigi életemet.”

Rúzsa Magdi elmesélte D. Tóth Krisztának, hogy az első fizetése húszezer forint volt, és senkinek nem merte elmondani, hogy ő ennyi pénzt még soha életében nem fogott a kezében. Akkor megígérte magának, hogy nem fog egyik napról a másikra élni, úgy intézi majd, hogy több lábon álljon és biztonságban legyen.

Mindig megvan, hogy mennyit költhetek, és nem tovább. A szüleim maximálisan tiszteletben tartották az anyagi gyarapodásomat, még csak szóba sem került köztünk. Elintézték annyival, hogy »az a gyerek pénze, az ő dolga«.

Hogy Rúzsa Magdi mit mesélt a tavalyi esküvőjéről és férjéhez fűződő viszonyáról, kiderül az Elviszlek magammal teljes adásából, amely a wmn.hu YouTube-csatornáján látható:

 

 

Rúzsa Magdi, Elviszlek magammal, videó

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek