Idén nem lesz The Killers-karácsony

2017/12/24  ·     ·  Simonyi Éva

2006 óta már hagyománnyá vált, hogy karácsonykor egy különleges ünnepi dallal lepi meg a rajongóit a The Killers. A 2002-ben megalakult Las Vegas-i rockegyüttes az ünnepi dalokból befolyó összeget minden évben jótékony célokra fordította.

Idén nem lesz The Killers-karácsony

Sajnos idén már nem számíthatunk erre, Brandon Flowers, a zenekar énekese ugyanis azt nyilatkozta: “Befejeztük a karácsonyi dalok gyártását, de büszkék vagyunk arra, amit véghezvittünk. Összesen 11 karácsonyi dalt csináltunk.”*

2016-ban megjelent a karácsonyi dalaikat tartalmazó CD, a “Don’t Waste Your Wishes”, amit majd bakelit lemezen is kiadnak majd – ennél többet azonban már nem ígérnek.

Vigasztalásotokra összeszedtük az eddigi karácsonyi dalokat, hogy nektek már ne kelljen kikeresni őket: mindegyik mestermű!

2006: The Killers - A Great Big Sled ft. Toni Halliday

 

2007: The Killers- Don’t Shoot Me Santa

 

2008: The Killers - Joseph, Better You Than Me ft. Elton John, Neil Tennant

 

2009: The Killers - ¡Happy Birthday Guadalupe! ft. Wild Light, Mariachi El Bronx

 

2010: The Killers - Boots

 

2011: The Killers - The Cowboy's Christmas Ball

 

2012: The Killers - I Feel It In My Bones ft. Ryan Pardey



2013: The Killers - Christmas In L.A. ft. Dawes

 

2014: The Killers & Jimmy Kimmel- Joel, the Lump of Coal

 

2015: The Killers - Dirt Sledding ft. Ryan Pardey, Richard Dreyfuss

 

2016: The Killers- I'll Be Home for Christmas



* Az interjúból vett idézet forrása


The Killers, karácsonyi dal

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek