Justin Bieber elérte, hogy kitiltsák Kínából

2017/07/26  ·     ·  Simonyi Éva

Az egyik legnépszerűbb kanadai énekest rossz magaviselete miatt pillanatnyilag nem látják szívesen Kínában. A hivatalos álláspont szerint az énekes botrányos ügyletei miatt hozták meg ezt a döntést.

Fotó: musicfeeds.com

Justin Bieber 2013-ban adott már koncertet Pekingben turnéja során, azonban az elmúlt években a sztár viselkedése igencsak kicsapta a biztosítékot a kínai kormánynál. Sokan már most poénkodva idézik egyik legutóbbi megaslágerét:

 

Az egyik kormányzati alkalmazott így nyilatkozott: “Ő egy tehetséges, ugyanakkor igen ellentmondásos külföldi énekes. Annak érdekében, hogy rendet tartsunk a kínai piacon, és megmaradjon a szórakoztatóipar “tisztasága” Kínában, nem fenntartható, hogy megkérdőjelezhető, rossz magaviseletű előadókat hívjunk el az országunkba”.

Hogy mi vezethetett ehhez a döntéshez? Vegyük csak sorra!

  • Egy mexikói régészeti lelőhelyen, a Tulumban elhelyezkedő maja erődben többször letolta nadrágját, és félmeztelenül próbálta megmászni a maja építészeti csodákból fennmarat romos oszlopok egyikét, így innen azonnal kitiltották.

  • Amikor apjával a magánrepülőjén utazott a Super Bowl-ra, állítólag rendkívül agresszíven bánt saját személyzetével, akiknek elmondása szerint elviselhetetlen volt a marihuánás cigik miatti füst, és annak érdekében, hogy ők ne kerüljenek a füst miatt a szer hatása alá, elő kellett venni a biztonsági felszerelés részét képző oxigén-maszkokat.

  • 2012-13-ban JB Orlando Bloom volt kedvesével, Miranda Kerr-el bulizott, míg Orlando Bloom JB volt párjával, Selena Gomezzel. Vágni lehetett kettejük között a feszültséget, ami végül egy ibizai klubban fajult verekedéssé – innen is kitiltották.

  • 2013-ban felfújta egy hotelszobája falára, hogy “Beliebers 4 life”. A graffiti miatt az adott hotelben sem látják már szívesen.

  • 2013-ban egy étteremben egy felmosóvödörbe könnyített magán, majd összefirkált egy Bill Clintont ábrázoló fotót a falon.

  • 2013-ban turnéja során a turnébuszt átkutatta a rendőrség, marihuánát találtak, amit azonnal le is foglaltak.

  • 2014-ben megdobálta szomszédja házát tojással, 20.000 dollárnyi kárt okozva ezzel. A rendőrség előállította.

  • 2013-ban épp Pekingbe látogatott turnéja során, amikor a közvéleményben igen nagy felháborodást váltott ki, hogy testőreivel vitette fel megát a kínai nagy falra.

A listát még hosszasan sorolhatnánk: (könnyű)drogügyletek, többszörös rendőrségi ügyek, előállítások, botrányos viselkedés, ittas vezetés, és akkor még ki sem tértünk mindenre. Ha turnéi során szeretne a későbbiekben Kínában is koncertet adni, bizony-bizony össze kell szednie magát!

♦♦♦

A HVG értesülése alapján arra következtetünk, hogy JB nemhogy Kínára, de egyáltalán nem akarja összeszedni magát, mert "hosszas megfontolások után úgy döntött, hogy nem lép fel a turné hátralévő állomásain". Akármit is jelentsen ez...

Források:

http://www.telegraph.co.uk

http://www.dailymail.co.uk

https://www.thesun.co.uk

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Minden, amit a raktárkoncertekről tudni szeretnél

Minden, amit a raktárkoncertekről tudni szeretnél

Fontos kiemelni: a pillanatnyi állapotot tükrözi a cikk, és nem én voltam a legkisebb ugrifüles (okos és ügyes), hanem a jubiláló Wanted magazin:...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Megérkezett az új Muse-film előzetese

A Simulation Theory film Matt Bellamy szerint a saját verziójuk a "The Wall"-ra.

Szinetár Dórának meg kellett tanulnia jiddisül énekelni

Cserébe az ő repertoárjából is játszik dalokat a 30 éves Budapest Klezmer Band a Mézesvölgyi Nyáron.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek