Justin Bieber elérte, hogy kitiltsák Kínából

2017/07/26  ·     ·  Simonyi Éva

Az egyik legnépszerűbb kanadai énekest rossz magaviselete miatt pillanatnyilag nem látják szívesen Kínában. A hivatalos álláspont szerint az énekes botrányos ügyletei miatt hozták meg ezt a döntést.

Fotó: musicfeeds.com

Justin Bieber 2013-ban adott már koncertet Pekingben turnéja során, azonban az elmúlt években a sztár viselkedése igencsak kicsapta a biztosítékot a kínai kormánynál. Sokan már most poénkodva idézik egyik legutóbbi megaslágerét:

 

Az egyik kormányzati alkalmazott így nyilatkozott: “Ő egy tehetséges, ugyanakkor igen ellentmondásos külföldi énekes. Annak érdekében, hogy rendet tartsunk a kínai piacon, és megmaradjon a szórakoztatóipar “tisztasága” Kínában, nem fenntartható, hogy megkérdőjelezhető, rossz magaviseletű előadókat hívjunk el az országunkba”.

Hogy mi vezethetett ehhez a döntéshez? Vegyük csak sorra!

  • Egy mexikói régészeti lelőhelyen, a Tulumban elhelyezkedő maja erődben többször letolta nadrágját, és félmeztelenül próbálta megmászni a maja építészeti csodákból fennmarat romos oszlopok egyikét, így innen azonnal kitiltották.

  • Amikor apjával a magánrepülőjén utazott a Super Bowl-ra, állítólag rendkívül agresszíven bánt saját személyzetével, akiknek elmondása szerint elviselhetetlen volt a marihuánás cigik miatti füst, és annak érdekében, hogy ők ne kerüljenek a füst miatt a szer hatása alá, elő kellett venni a biztonsági felszerelés részét képző oxigén-maszkokat.

  • 2012-13-ban JB Orlando Bloom volt kedvesével, Miranda Kerr-el bulizott, míg Orlando Bloom JB volt párjával, Selena Gomezzel. Vágni lehetett kettejük között a feszültséget, ami végül egy ibizai klubban fajult verekedéssé – innen is kitiltották.

  • 2013-ban felfújta egy hotelszobája falára, hogy “Beliebers 4 life”. A graffiti miatt az adott hotelben sem látják már szívesen.

  • 2013-ban egy étteremben egy felmosóvödörbe könnyített magán, majd összefirkált egy Bill Clintont ábrázoló fotót a falon.

  • 2013-ban turnéja során a turnébuszt átkutatta a rendőrség, marihuánát találtak, amit azonnal le is foglaltak.

  • 2014-ben megdobálta szomszédja házát tojással, 20.000 dollárnyi kárt okozva ezzel. A rendőrség előállította.

  • 2013-ban épp Pekingbe látogatott turnéja során, amikor a közvéleményben igen nagy felháborodást váltott ki, hogy testőreivel vitette fel megát a kínai nagy falra.

A listát még hosszasan sorolhatnánk: (könnyű)drogügyletek, többszörös rendőrségi ügyek, előállítások, botrányos viselkedés, ittas vezetés, és akkor még ki sem tértünk mindenre. Ha turnéi során szeretne a későbbiekben Kínában is koncertet adni, bizony-bizony össze kell szednie magát!

♦♦♦

A HVG értesülése alapján arra következtetünk, hogy JB nemhogy Kínára, de egyáltalán nem akarja összeszedni magát, mert "hosszas megfontolások után úgy döntött, hogy nem lép fel a turné hátralévő állomásain". Akármit is jelentsen ez...

Források:

http://www.telegraph.co.uk

http://www.dailymail.co.uk

https://www.thesun.co.uk

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek