Mamma Mia!

Justin Bieber elérte, hogy kitiltsák Kínából

2017/07/26  ·     ·  Simonyi Éva

Az egyik legnépszerűbb kanadai énekest rossz magaviselete miatt pillanatnyilag nem látják szívesen Kínában. A hivatalos álláspont szerint az énekes botrányos ügyletei miatt hozták meg ezt a döntést.

Fotó: musicfeeds.com

Justin Bieber 2013-ban adott már koncertet Pekingben turnéja során, azonban az elmúlt években a sztár viselkedése igencsak kicsapta a biztosítékot a kínai kormánynál. Sokan már most poénkodva idézik egyik legutóbbi megaslágerét:

 

Az egyik kormányzati alkalmazott így nyilatkozott: “Ő egy tehetséges, ugyanakkor igen ellentmondásos külföldi énekes. Annak érdekében, hogy rendet tartsunk a kínai piacon, és megmaradjon a szórakoztatóipar “tisztasága” Kínában, nem fenntartható, hogy megkérdőjelezhető, rossz magaviseletű előadókat hívjunk el az országunkba”.

Hogy mi vezethetett ehhez a döntéshez? Vegyük csak sorra!

  • Egy mexikói régészeti lelőhelyen, a Tulumban elhelyezkedő maja erődben többször letolta nadrágját, és félmeztelenül próbálta megmászni a maja építészeti csodákból fennmarat romos oszlopok egyikét, így innen azonnal kitiltották.

  • Amikor apjával a magánrepülőjén utazott a Super Bowl-ra, állítólag rendkívül agresszíven bánt saját személyzetével, akiknek elmondása szerint elviselhetetlen volt a marihuánás cigik miatti füst, és annak érdekében, hogy ők ne kerüljenek a füst miatt a szer hatása alá, elő kellett venni a biztonsági felszerelés részét képző oxigén-maszkokat.

  • 2012-13-ban JB Orlando Bloom volt kedvesével, Miranda Kerr-el bulizott, míg Orlando Bloom JB volt párjával, Selena Gomezzel. Vágni lehetett kettejük között a feszültséget, ami végül egy ibizai klubban fajult verekedéssé – innen is kitiltották.

  • 2013-ban felfújta egy hotelszobája falára, hogy “Beliebers 4 life”. A graffiti miatt az adott hotelben sem látják már szívesen.

  • 2013-ban egy étteremben egy felmosóvödörbe könnyített magán, majd összefirkált egy Bill Clintont ábrázoló fotót a falon.

  • 2013-ban turnéja során a turnébuszt átkutatta a rendőrség, marihuánát találtak, amit azonnal le is foglaltak.

  • 2014-ben megdobálta szomszédja házát tojással, 20.000 dollárnyi kárt okozva ezzel. A rendőrség előállította.

  • 2013-ban épp Pekingbe látogatott turnéja során, amikor a közvéleményben igen nagy felháborodást váltott ki, hogy testőreivel vitette fel megát a kínai nagy falra.

A listát még hosszasan sorolhatnánk: (könnyű)drogügyletek, többszörös rendőrségi ügyek, előállítások, botrányos viselkedés, ittas vezetés, és akkor még ki sem tértünk mindenre. Ha turnéi során szeretne a későbbiekben Kínában is koncertet adni, bizony-bizony össze kell szednie magát!

♦♦♦

A HVG értesülése alapján arra következtetünk, hogy JB nemhogy Kínára, de egyáltalán nem akarja összeszedni magát, mert "hosszas megfontolások után úgy döntött, hogy nem lép fel a turné hátralévő állomásain". Akármit is jelentsen ez...

Források:

http://www.telegraph.co.uk

http://www.dailymail.co.uk

https://www.thesun.co.uk

 

 


 

 

Szólj hozzá!


HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok Beton.Hofival, Beck Zolival és Szűcs Krisztiánnal

HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok...

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de azért... Tripla koncerttel ünnepel a 4S Street

A poptörténeti , nagy példák mellett öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de látva a mai trendeket, egyre kevesebb formáció mondhatja el magáról, hogy ugyanolyan odaadással, ugyanabban a felállásban és ugyanabban a zenei vonalban tud maradni ennyi ideig.

Billy Talent: Budapesten is megünnepli 30. szülinapját Kanada legjobb punk-rock zenekara

A kanadai punk-rock csapat tavaly bepótolta 2020-ban elmaradt koncertjét, június 7-én pedig visszatérnek a Budapest Parkba, hogy a rajongók repetázhassanak a csapatból és a tavaly megjelent albumukból is.
Új koncertek