Justin Bieber miatt elbukta a Despacito az év nyári slágere díjat

2017. augusztus 28.  ·     ·  Juhász Vali

Kendrick Lamar volt az abszolút nyertese az éjszaka lezajlott MTV videó-díjkiosztónak, aki az alábbi díjakat zsebelte be (amúgy mindet a Humble című klipjéért): Az év videóklipje, A legjobb hip-hop klip, A legjobb rendezés, A legjobb művészi rendezés, A legjobb vizuális effekt.

Justin Bieber miatt elbukta a Despacito az év nyári slágere díjat

Mint tegnap írtuk, 8 kategóriában jelölték, 5-ben nyert is. A további több kategóriában jelöltek: Katy Perry, The Weeeknd és DJ Khaled - lemaradtak a díjakról, Katy-nek maradt a műsorvezetés (erről majd kicsit később). Az ismertebb sztárok közül Ed Sheeran elvitte Az év művésze díjat, Taylor Swift és Zayn (ex-One Direction) közös produkciója nyert A legjobb együttműködés kategóriában.

A nyár slágere a várakozásokkal ellentétben nem a Despacito lett, talán azért, mert a Justin Bieber-es remixet jelölték. Ha az eredeti lett volna a listán, akkor esetleg... Helyette az XO Tour Llif3 című dal nyert Lil Uzi Vert előadásában. Amihez egy végtelenül "ötletes" klip készült (videó-díjátadóról beszélünk - csak jeleznénk), mutatjuk megint:

 

A show-t Kendrick Lamar nyitotta egy kiváló produkcióval, Jared Leto szokásához híven szónokolt kicsit - ám most Chester Benningtonról emlékezett meg, így megbocsátjuk neki. Lorde úgy adta elő a saját dalát, hogy felvételről bejátszották, ő pedig táncolt rá, ez nem aratott osztatlan sikert. Ahogy a a Thirty Seconds To Mars - a Billboard szerint "Imagine Dragons-szerű, nem túl jó" - új dala sem. Az előadás látványvilágát és az eredetihez képest kissé átalakított változatát itt nézhetik meg:

Katy Perry hozta a formáját: ha nem énekesnő lenne, akkor biztosan színészként működne: nagyobb ripacsot nem nagyon hordott a hátán a föld. De így legalább van miről beszélni: a show nyitóbelépője, az űrruhában lebegés, a kosárlabdázó ruhában lebegés, a rossz poénok és a szokásos virnyákolása a díjátadó legrosszabb pillanatai közé tartoznak.

Joe Jonas pornóbajuszán nem tudunk túllépni, ezt produkálták Rod Stewart-tal (akinek még mindig nagyon szexi a hangja):

P!nk elvitte a családját is a díjátadóra és különböző járműveken végigszántva a színpadot előadott egy egyveleget a legsikeresebb dalaiból - szokásához híven nem okozott csalódást és bizonyította, hogy megérdemelte ennek az estének a legrangosabb díját.

A további díjazottak listája itt található

 

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

Szeptember 25-én született Will Smith. Ekkor éppen Budapesten tartózkodik majd, így az 51. születésnapját egy koncerttel ünnepli meg a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.

Itt az első magyarországi Beatles Fesztivál – forró csokival, Lennon-sapkákkal, koncertekkel

Az első magyarországi Beatles Fesztivált – a Beatles Weekendet október 5-én és 6-án tartják: első nap az Analog Music Hall-ban, a második napon pedig a Hard Rock Cafe-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek