Justin Bieber miatt elbukta a Despacito az év nyári slágere díjat

2017/08/28  ·     ·  Juhász Vali

Kendrick Lamar volt az abszolút nyertese az éjszaka lezajlott MTV videó-díjkiosztónak, aki az alábbi díjakat zsebelte be (amúgy mindet a Humble című klipjéért): Az év videóklipje, A legjobb hip-hop klip, A legjobb rendezés, A legjobb művészi rendezés, A legjobb vizuális effekt.

Justin Bieber miatt elbukta a Despacito az év nyári slágere díjat

Mint tegnap írtuk, 8 kategóriában jelölték, 5-ben nyert is. A további több kategóriában jelöltek: Katy Perry, The Weeeknd és DJ Khaled - lemaradtak a díjakról, Katy-nek maradt a műsorvezetés (erről majd kicsit később). Az ismertebb sztárok közül Ed Sheeran elvitte Az év művésze díjat, Taylor Swift és Zayn (ex-One Direction) közös produkciója nyert A legjobb együttműködés kategóriában.

A nyár slágere a várakozásokkal ellentétben nem a Despacito lett, talán azért, mert a Justin Bieber-es remixet jelölték. Ha az eredeti lett volna a listán, akkor esetleg... Helyette az XO Tour Llif3 című dal nyert Lil Uzi Vert előadásában. Amihez egy végtelenül "ötletes" klip készült (videó-díjátadóról beszélünk - csak jeleznénk), mutatjuk megint:

 

A show-t Kendrick Lamar nyitotta egy kiváló produkcióval, Jared Leto szokásához híven szónokolt kicsit - ám most Chester Benningtonról emlékezett meg, így megbocsátjuk neki. Lorde úgy adta elő a saját dalát, hogy felvételről bejátszották, ő pedig táncolt rá, ez nem aratott osztatlan sikert. Ahogy a a Thirty Seconds To Mars - a Billboard szerint "Imagine Dragons-szerű, nem túl jó" - új dala sem. Az előadás látványvilágát és az eredetihez képest kissé átalakított változatát itt nézhetik meg:

Katy Perry hozta a formáját: ha nem énekesnő lenne, akkor biztosan színészként működne: nagyobb ripacsot nem nagyon hordott a hátán a föld. De így legalább van miről beszélni: a show nyitóbelépője, az űrruhában lebegés, a kosárlabdázó ruhában lebegés, a rossz poénok és a szokásos virnyákolása a díjátadó legrosszabb pillanatai közé tartoznak.

Joe Jonas pornóbajuszán nem tudunk túllépni, ezt produkálták Rod Stewart-tal (akinek még mindig nagyon szexi a hangja):

P!nk elvitte a családját is a díjátadóra és különböző járműveken végigszántva a színpadot előadott egy egyveleget a legsikeresebb dalaiból - szokásához híven nem okozott csalódást és bizonyította, hogy megérdemelte ennek az estének a legrangosabb díját.

A további díjazottak listája itt található

 

 


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek