Justin Timberlake ezerrel trollkodik

2020/03/19  ·     ·  koncert.hu

Megjelent a Trolls:World Tour (Original Motion Picture Soundtrack) album, amelynek producerei Justin Timberlake és a Grammy-, valamint Oscar-díjas dalszerző, Ludwig Göransson voltak.

Összeállt a trollokkal Justin Timberlake

A Trollok a világ körül 2020-ban bemutató amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a 2016-ban bemutatott Trollok című animációs mozifilm folytatása. Magyarországon április 2-án mutatnák be, csak nem tudjuk, kinek...

A 20 dalt tartalmazó album produceri munkálatain kívül Justin Timberlake új, csak a filmzenén elérhető dalokat ír, és ad elő, többek között napjaink olyan népszerű művészeivel közösen, mint SZA, Anderson .Paak, Kelly Clarkson, HAIM, Mary J. Blige, Anna Kendrick, George Clinton, Dierks Bentley, Anthony Ramos és sokan mások.

2020 februárjában érkezett meg az album első kislemeze, a Justin Timberlake és SZA által közösen előadott „The Other Side” című dalhoz, melynek megjelenéséhezvideóklip is társult.

A következő nagy sláger a frissen megjelent, ötletes dalszöveges videóval rendelkező „Don’t Slack” Justin Timberlake és Anderson .Paak előadásában, melynek ahogy a „The Other Side”-nak is, Timberlake a szerzője és producere is egyben.

 

Ami a dicső múltata illeti, a „Trolls” albumon többek között megtalálható a négyszeres platina díjas dal, a “CAN’T STOP THE FEELING!,” ami a 2016-os év legnagyobb slágere volt. A dal az első helyen debütált Billboard’s Hot 100 slágerlistáján, Grammy® díjat nyert a „Legjobb dal amely animációs filmhez készült” kategóriában, majd több Oscar, illetve Golden Globe jelölést is begyűjtött.

 

Trollls, Justin Timberlake, filmzene

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek