Kidobták a Red Hot Chili Peppers frontemberét egy kosármeccsről

2018/10/23  ·     ·  Simonyi Éva

A most szombati Lakers-meccs azzal végződött, hogy Anthony Kiedist kipenderítették az NBA meccsről, 3 játékost pedig kiállítottak.

Kidobták a Red Hot Chili Peppers frontemberét egy kosármeccsről

Az RHCP-ről mindenki tudja, hogy imádja Kaliforniát (nem kevés dalukban hallhatunk erről), ez pedig megjelenik abban is, hogy a Los Angeles Lakers csapat nagy rajongói. Ha te is szereted nézni a meccseiket, valószínű feltűnt már, hogy Anthony Kiedis rendszeresen látogatja ezeket az eseményeket. Így tett most szombaton is, ez alkalommal viszont nemcsak nézte a játékot, hanem az esemény hevében kikelt magából, és ordítozott, illetve be is mutatott többeknek.

Kiedis és zenésztársa, Flea több hírességgel együtt vett részt a Lakers első 2018-19-es szezonbeli meccsén, amelyet ráadásul hazai pályán játszottak, s az esemény különlegességét még az is fokozta, hogy LeBron James világhírű játékos debütált a Lakersben. A nyomás érezhető volt a játék során, talán emiatt is történhetett, hogy Rajon Rondo leköpte ellenfelét, Chris Pault, és ez abban csúcsosodott ki, hogy a két csapat játékosai végül egymásnak estek a negyedik negyedben, nem sokkal a meccs vége előtt.

Az eset után Rondót és Pault is kiállították, Ingram pedig egy személyit és két technikait kapott, ami miatt ő sem térhetett vissza a játékba. Ez persze feltüzelte a szurkolókat is. Kiedist videóra vették, ahogy üvöltözik Paullal, ahogy az távozik a pályáról. Ezután a biztonsági őrök azonnal elvezették Kiedist a stadionból, aki úton kifelé még bemutatott Paulnak és a Houston csapat tagjainak.


 

Flea feltett instagramra egy posztot, amiben az estéről ír, és bár kitér a káoszra is, azért nem erre hegyezi ki a kiírást.

“A Lakers meccsen tegnap a tesómmal. A végefelé már őrült lett az este, de ember, annyira fantasztikus érzés elmerülni a játékban.”

Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, Flea, botrány, kosármeccs

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest