Küldjétek ti is a csít az Aurevoir. basszerosának!

2019. augusztus 12.  ·     ·  koncert.hu

Bár igyekszik mosolyogni a zenekar által posztolt fotón, de azért szerintünk elkél minden jókívánság a zenekar fiatal basszerosának, aki infarktussal került kórházba.

Fotó: Aurevoir. (Campus Fesztivál)

A furcsa nevű zenekar 2017 nyarán jelentette meg bemutatkozó EP-jét. Az öt dalt tartalmazó kislemez a zenekar alapvető műfaji koncepciójának megfelelően az ethno-beat címet viseli, melyen népdalfeldolgozások mellett Radnóti Miklós Rejtettelek című versének megzenésített változata is helyet kapott, illetve Lackfi János kortárs magyar költővel együttműködve készítették a Kicsi borsó című dalt. Még ugyanebben az évben kerültek a Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjának támogatottjai közé, így valósították meg első LP-jük, a Kikötő felvételeit. A lemezt a SuperSize Recordingban rögzítették – három különböző teremben egybejátszással, metronóm nélkül, ami visszaadja valamelyest az élőzene szabadságát a hangzásban. Az albumra úgy tekintenek, mint a stílusok és műfajok közötti útkeresés végpontjára, innen is a cím: Kikötő.

A zenekar tagjai:

Agócs Márton - ének, gitár, ír buzuki, duda
Fejér Mihály - ének, gitár, mandolin
Fejér Ágoston - tangóharmonika, billentyű, ének
Gelencsér Gábor - basszusgitár
Orosz Kristóf - gitár, ének
Szűcs Viktor - ütős hangszerek
Újházi Ádám - hegedű
Mr. SzexiSzaxi (Cseke Dániel) - szaxofon

(Forrás: Wiki)

Kívánjuk, hogy a zenekar hajója biztosnágos kikötőbe érjen eme kórházi vihar után – Gábornak jobbulást és annyi pihenést, amennyit csak a zene megenged :)

Elméletileg 4 nap múlva lépnének fel a Malom fesztiválon, Szerbiában, s utána is szinte naponta lesz koncertjük, még nem szóltak róla, miként oldják meg. Drukkolunk nekik, hogy sikerüljön minden bulit megtartaniuk!

Aurevoir., betegség, kórház

 

 

Szólj hozzá!


Új képlet: Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes = LEANDER OKTETT

Új képlet: Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes =...

Köteles Leander új formációval jelentkezik a Leander Kills és a Leander Szimfonik fúziójával. A különleges formáció első koncertje különleges...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Papa Roach, Pixies, Billy Talent, The Subways – a New Beat szeret benneteket

A New Beat évről évre egyre több nemzetközi előadót hoz el Budapest klubjaiba a friss, befutás szélén álló izgalmas produkcióktól kezdve a fesztivál headlinerekig. 2020-ra már most 24 koncertet jelentettek be, köztük a csapat első Aréna-rendezését, a Papa Roach és a Hollywood Undead fellépését.

Aerosmith-koncert: a kiemelt állójegyek többsége már elfogyott

Ma 11 órakor kezdődött a budapesti Aerosmith koncert belépőinek teljes körű értékesítése, és ahogyan már az elmúlt két nap elővásárlásaiból is sejteni lehetett, ma megindult az igazi roham, és az első óra után már vannak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő elérhető, illetve a kiemelt állójegyek többsége is elfogyott.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek