Küldjétek ti is a csít az Aurevoir. basszerosának!

2 hete  ·     ·  koncert.hu

Bár igyekszik mosolyogni a zenekar által posztolt fotón, de azért szerintünk elkél minden jókívánság a zenekar fiatal basszerosának, aki infarktussal került kórházba.

Fotó: Aurevoir. (Campus Fesztivál)

A furcsa nevű zenekar 2017 nyarán jelentette meg bemutatkozó EP-jét. Az öt dalt tartalmazó kislemez a zenekar alapvető műfaji koncepciójának megfelelően az ethno-beat címet viseli, melyen népdalfeldolgozások mellett Radnóti Miklós Rejtettelek című versének megzenésített változata is helyet kapott, illetve Lackfi János kortárs magyar költővel együttműködve készítették a Kicsi borsó című dalt. Még ugyanebben az évben kerültek a Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjának támogatottjai közé, így valósították meg első LP-jük, a Kikötő felvételeit. A lemezt a SuperSize Recordingban rögzítették – három különböző teremben egybejátszással, metronóm nélkül, ami visszaadja valamelyest az élőzene szabadságát a hangzásban. Az albumra úgy tekintenek, mint a stílusok és műfajok közötti útkeresés végpontjára, innen is a cím: Kikötő.

A zenekar tagjai:

Agócs Márton - ének, gitár, ír buzuki, duda
Fejér Mihály - ének, gitár, mandolin
Fejér Ágoston - tangóharmonika, billentyű, ének
Gelencsér Gábor - basszusgitár
Orosz Kristóf - gitár, ének
Szűcs Viktor - ütős hangszerek
Újházi Ádám - hegedű
Mr. SzexiSzaxi (Cseke Dániel) - szaxofon

(Forrás: Wiki)

Kívánjuk, hogy a zenekar hajója biztosnágos kikötőbe érjen eme kórházi vihar után – Gábornak jobbulást és annyi pihenést, amennyit csak a zene megenged :)

Elméletileg 4 nap múlva lépnének fel a Malom fesztiválon, Szerbiában, s utána is szinte naponta lesz koncertjük, még nem szóltak róla, miként oldják meg. Drukkolunk nekik, hogy sikerüljön minden bulit megtartaniuk!

Aurevoir., betegség, kórház

 

 

Szólj hozzá!


Szomorúan végződött az LGT tagokkal erősítő Zenevonat produkció bulija Polgáron...

Szomorúan végződött az LGT tagokkal erősítő...

Végzetes kimenetelű incidens történt hétfőn Polgáron egy esti koncerten, ahol épp az LGT egykori tagjaival kiegészült Zenevonat produkció...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Külön-külön mindketten felléptek nálunk a közelmúltban – egy londoni klubban most összefutottak

Dave Grohlnak és Rick Astley-nek közepes méretű közös halmaza lehet a rajongókat tekintve, de valahogy mindig egy színpadra keverednek. Ilyenkor kezdi sejteni az ember, hogy egy bizonyos szint felett már elmosódnak a műfaji határok, és csak a haverok, a buli meg némi hanta van :)

Elmaradt Caramel debreceni koncertje

Mi is kiemeltük a Facebook-oldalunkon, de csak most értesültünk arról, hogy a debreceni koncert elmaradt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek