Marilyn Mansonra rádőlt a díszlet egy koncert közben, kórházban van

2017/10/02  ·     ·  koncert.hu, 24.hu

A legrosszabb rémálma vált valóra, amikor a "Sweet dreams" című számot énekelte egy New York-i koncerten: föl akart mászni a díszletként szolgáló pisztolyok tartóoszlopára, de az nem bírta a terhelést, és rádőlt az énekesre – írja a 24.hu.

Fotó: The Guardian

A koncert azonnal félbeszakadt (ekkor jártak háromnegyed óránál). Manson menedzsere később kiadott egy közleményt, amelyben elmondja, hogy az énekest kórházban ápolják, de arról nem ír, hogy mennyire súlyosak a sérülései.

"Az egész olyan gyorsan történt, először azt hittem, ez is a show része. Aztán megláttam a gitáros arcát, meg azokét, akik berohantak segíteni, és ijedtnek tűntek, nagyon ijedtnek. Ekkor jöttem rá, hogy basszus, ez nem egy vicc" – mesélte az egyik rajongó a koncert után.

A The Guardian beszámolója szerint a barátnője is jelen volt a koncerten, a takarásból látta a balesetet, majd berohant a a színpadra a többiekkel együtt.

A fényeket leoltották, de a közönség így is látta, ahogy elviszik Mansont a színpadról, az egész kábé tíz percig tartott.

Ami nincs fent a Youtube-on, az meg sem történt...

 

Manson nemrég Budapesten is koncertezett, erről a buliról itt írtunk koncerbeszámolót.

Más kapcsolodó cikkeink:

Marilyn Manson megjelentette legújabb dalát – és tudja, hogy hol a p*csában élünk!

 

Marilyn Manson szerint Justin Bieber egy darab sz*r

 

Marilyn Manson, koncert, baleset, kórház, turné, USA, New York

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek