Marilyn Mansonra rádőlt a díszlet egy koncert közben, kórházban van

2017/10/02  ·     ·  koncert.hu, 24.hu

A legrosszabb rémálma vált valóra, amikor a "Sweet dreams" című számot énekelte egy New York-i koncerten: föl akart mászni a díszletként szolgáló pisztolyok tartóoszlopára, de az nem bírta a terhelést, és rádőlt az énekesre – írja a 24.hu.

Fotó: The Guardian

A koncert azonnal félbeszakadt (ekkor jártak háromnegyed óránál). Manson menedzsere később kiadott egy közleményt, amelyben elmondja, hogy az énekest kórházban ápolják, de arról nem ír, hogy mennyire súlyosak a sérülései.

"Az egész olyan gyorsan történt, először azt hittem, ez is a show része. Aztán megláttam a gitáros arcát, meg azokét, akik berohantak segíteni, és ijedtnek tűntek, nagyon ijedtnek. Ekkor jöttem rá, hogy basszus, ez nem egy vicc" – mesélte az egyik rajongó a koncert után.

A The Guardian beszámolója szerint a barátnője is jelen volt a koncerten, a takarásból látta a balesetet, majd berohant a a színpadra a többiekkel együtt.

A fényeket leoltották, de a közönség így is látta, ahogy elviszik Mansont a színpadról, az egész kábé tíz percig tartott.

Ami nincs fent a Youtube-on, az meg sem történt...

 

Manson nemrég Budapesten is koncertezett, erről a buliról itt írtunk koncerbeszámolót.

Más kapcsolodó cikkeink:

Marilyn Manson megjelentette legújabb dalát – és tudja, hogy hol a p*csában élünk!

 

Marilyn Manson szerint Justin Bieber egy darab sz*r

 

Marilyn Manson, koncert, baleset, kórház, turné, USA, New York

 

 

Szólj hozzá!


Na, milyen volt Orfű az első napon?

Na, milyen volt Orfű az első napon?

Telt házzal és magasra tekert fűtéssel indult el az egy héttel későbbre tolt Fishing on Orfű fesztivál. Az első nap után még mindig áll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Nem csak fesztivál, hanem Bánki Nyár is lesz a tónál

Pénteken kezdődik és két hónapig tart a Bánki Nyár rendezvénysorozata színházi előadásokkal, koncertekkel, sporteseménnyel. A bánki tó víziszínpadán fellép többek között Charlie, Kovács Kati vagy a Tankcsapda, továbbá lesz dzsesszkívánságműsor és stand up is.

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.
Új koncertek