Második gyermekét várja Sena

2019/06/11  ·     ·  koncert.hu

Az énekes-műsorvezető stílszerűen a Nyomjad, anyukám! című műsorának legújabb epizódjában jelentette be terhességét, amikor a videó végén sejtelmesen széthúzta maga előtt a kabátját, amely alatt láthatóvá vált gömbölyödő hasa. Az Irie Maffia énekesnője az ötödik hónapban van.

Fotó: WMNmagazin/YouTube

A Nyomjad, anyukám! stábja számára is csak a forgatás közben derült ki, hogy a szülőségről, gyereknevelésről szóló műsor arca gyereket vár. Sena szándékosan várt a bejelentéssel, pedig ő már akkor tudott róla, amikor a WMN szerkesztőségétől megkapta a felkérést élete első műsorvezetői munkájára.

Nagyon élvezem a műsorvezetői munkát, szuperkozmikus egybeesésnek tartom a WMN felkérését, pláne úgy, hogy ők akkor még nem is tudták, hogy várandós vagyok!” – mondta az Irie Maffia énekesnője.

A magyar-ghánai származású Sena a nézőkkel végül a műsor negyedik epizódjának végén osztja meg a nagy hírt. Elköszönő szövegében, miután széthúzza a kabátot gömbölyödő hasán, bevallja, hogy a hallottak őt is elgondolkodtatták a saját szülésével kapcsolatban.

Nagyon jó a közérzetem, és a csapat is szuper, türelmesek, segítőkészek, a témák pedig nekem is nagyon sokat segítenek.”

Sena úgy tervezi, hogy amíg ilyen jól van, addig tovább forgat és koncertezik (csatoltuk következő koncertje adatlapját). Férje, valamint nyolcéves kislányuk is nagy izgalommal várják a kistestvér érkezését.

Már az egész család be van zsongva az új jövevény érkezése miatt!” – nyilatkozta.

A Nyomjad, anyukám! legfrissebb epizódját, benne Sena bejelentésével a WMN YouTube-csatornáján tudod megnézni:

 

WMN, Sena, Irie Maffia, Nyomjad, anyukám!, babavárás

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek