Második gyermekét várja Sena

2019. június 11.  ·     ·  koncert.hu

Az énekes-műsorvezető stílszerűen a Nyomjad, anyukám! című műsorának legújabb epizódjában jelentette be terhességét, amikor a videó végén sejtelmesen széthúzta maga előtt a kabátját, amely alatt láthatóvá vált gömbölyödő hasa. Az Irie Maffia énekesnője az ötödik hónapban van.

Fotó: WMNmagazin/YouTube

A Nyomjad, anyukám! stábja számára is csak a forgatás közben derült ki, hogy a szülőségről, gyereknevelésről szóló műsor arca gyereket vár. Sena szándékosan várt a bejelentéssel, pedig ő már akkor tudott róla, amikor a WMN szerkesztőségétől megkapta a felkérést élete első műsorvezetői munkájára.

Nagyon élvezem a műsorvezetői munkát, szuperkozmikus egybeesésnek tartom a WMN felkérését, pláne úgy, hogy ők akkor még nem is tudták, hogy várandós vagyok!” – mondta az Irie Maffia énekesnője.

A magyar-ghánai származású Sena a nézőkkel végül a műsor negyedik epizódjának végén osztja meg a nagy hírt. Elköszönő szövegében, miután széthúzza a kabátot gömbölyödő hasán, bevallja, hogy a hallottak őt is elgondolkodtatták a saját szülésével kapcsolatban.

Nagyon jó a közérzetem, és a csapat is szuper, türelmesek, segítőkészek, a témák pedig nekem is nagyon sokat segítenek.”

Sena úgy tervezi, hogy amíg ilyen jól van, addig tovább forgat és koncertezik (csatoltuk következő koncertje adatlapját). Férje, valamint nyolcéves kislányuk is nagy izgalommal várják a kistestvér érkezését.

Már az egész család be van zsongva az új jövevény érkezése miatt!” – nyilatkozta.

A Nyomjad, anyukám! legfrissebb epizódját, benne Sena bejelentésével a WMN YouTube-csatornáján tudod megnézni:

 

WMN, Sena, Irie Maffia, Nyomjad, anyukám!, babavárás

 

 

Szólj hozzá!


Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

Az Index értesülése szerint a Mamby on the Beach szervezői pénteken bejelentették, hogy az augusztus második felére meghirdetett fesztivál idén...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Több mint százezren buliztak Debrecenben – a Tankcsapdával értek a csúcsra

Vasárnap véget ért a 12. Campus Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén 114 ezren látogattak el.

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek