Neoton 1000

Megszületett a baba, aki George Michael-nek köszönheti a világrajöttét

2017. szeptember 20.  ·     ·  Juhász Vali

Kisfia született annak a nőnek, akinek lombikbébi-kezelését George Michael fizette. A nő, Lynette Gillard azután kapott adományt George Michael-től, hogy az ottani Áll az alku című vetélkedőműsorban 2008-ban arról beszélt, hogy milyen régóta küzd azért, hogy gyermeke szülessen.

Fotó: The Sun

Az énekes ezt látva azonnal felhívta a másor készítőit és felajánlotta, hogy 9000 fontot ad Gillardnak, feltéve, hogy nem derül ki, hogy ő a jótékony adományozó. A The Sun szerint két hete született Gillard kisfia aki azt mondta, reméli, hogy az elhunyt énekes "mosolyogva nézett le rá, tudván, hogy megvan végre, amire mindig is vágytam."

Gillard úgy véli, hogy aznap esett teherbe, amikor Michael meghalt: 2016 karácsony napján.

"Amikor először tartottam a kezemben a kisfiamat, köszönetet mondtam George-nak. Megszólalt a "Jesus to a child" című dala és az egész olyan szürreális volt."

Hozzátette:

"Hitt bennem, és reményt adott, hogy próbálkozzam még akkor is, amikor úgy éreztem, hogy reménytelen. Akkor is az ő dalai szóltak a rádióban, amikor az első ultrahangra mentünk és akkor is, amikor vérvételen voltam. Úgy érzem, George velem volt minden lépésnél."

A gyermek, Seth Hart középső neve "George" lett.

A cikk forrása

 

George Michael, lombikbébi, bulvár, jótékonyság

 

 

Szólj hozzá!


Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Feldmár András pszichoterapeuta azért ajánlja, "hogy minél több dokumentumfilmet nézzünk meg, mert mindegyik egy ajándék. Olyan értékes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Alicia Keys egy szál zongorával aratott sikert

A mindennapok hősei előtt tiszteleg Alicia Keys "Underdog" című dalának akusztikus verziójával.

Don't worry, be happy – és gyere Bobby McFerrin-koncertre!

Bobby McFerrin sokak számára „a fickó, aki a Don't Worry, Be Happyt énekelte”. Ő a szerzője és előadója ennek a majd' harminc évvel ezelőtt megjelent világslágernek, művészetének azonban ez csupán egy apró momentuma – erről koncertjén is bizonyságot adott tavaly a Müpában. Aki lemarad erről az estéről, most bepótolhatja!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek