Mi a fene történt a Queens Of The Stone Age frontemberével???

2017/12/11  ·     ·  koncert.hu, 24.hu, HVG

Fejberúgott egy fotósként dolgozó nőt a Queens Of The Stone Age zenekar frontembere szombaton, a Los Angeles-i KROQ rádió karácsonyi koncertjén – írja a 24.hu a Variety értesüléseire hivatkozva.

A pillanat, amikor Homme éppen lámpának néz egy fotóst (VAriety)

Márpedig a Variety elsőkézből értesülhetett az incidensről, mert a fotós nekik dolgozott.

Az esetről videofelvétel készült, amin látható, hogy Josh Homme elsétál a fotós mellett, majd visszafordul, és lerúgja a fényképezőgépét. Lauren elmondta: látta, hogy a zenész közeledik, fényképezni kezdte, a következő pedig, amire emlékszik, hogy Homme ránéz, meglendíti a lábát és teljes erővel arcába rúgja a fényképezőgépet.

A felvételen is jól látszik, hogy Homme gyakorlatilag tántorog, és a lábmozdulatot még a legnagyobb jóindulattal sem lehet a járás fixálására irányuló akciónak tekinteni.

A frontember mindezek mellett szidalmazta az est főfellépőjét, a Muse-t, majd egy késsel megvágta a saját homlokát is.

Másnap közleményt adott ki, amelyben azt állította, a lámpák felé rúgott, tettében nem volt szándékosság, de a felvételt nézve az a sejtésünk támadt, hogy ebben az inkriminált pillanatban azt sem tudta, merre van arccal előre...

Homme viszonylag sűrűn keveredik konfliktusba, összeveszett már autogramot kérő rajongóval, de találtunk olyan cikket is, amely egy repülőtéri letartóztatásról szól...

A HVG.hu pedig arról számolt be, hogy egy oxfordi koncerten összeesett Chris Rea. A 66 éves Rea tavaly stroke-ot kapott, idén szeptemberben mégis kiadott egy albumot, októberben pedig turnéra indult, amely Budapestet is érintette. Oxfordi koncertjéről kórházba vitték, állapotáról egyelőre nem érkeztek hírek, a turné további koncertjeit lemondták.

A két eset között csak annyi a hasonlóság, hogy mindegyik egy-egy koncerten történt. A az eltéréseket viszont zongorázni lehet.

Queens Of The Stone Age, botrány, Josh Homme, koncert

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek