Mit csinál Sting és Shaggy együtt???

2018/01/13  ·     ·  Juhász Vali

Sting és Shaggy valami "karibi ízű cuccon" dolgoznak közösen. Az első dal, a "Do not Make Me Wait" egy jamaicai jótékonysági koncerten debütált a múlt héten.

Fotó: Sting Instagram

A zenészek részt vettek a Shaggy & Friends show-ban is, amelyet a kingstoni Bustamante Gyermekkórház javára rendeztek.

A dal stúdióverziója várhatóan február 2-án jelenik meg.

A sajtóközlemény szerint a felvételek 2017 végén befejeződtek, és olyan zene lesz, amely tükrözi mind Sting, mind Shaggy "szeretetét Jamaica, a jamaicai zene, az emberek és a kultúra iránt". A dalok "szigeti ihletésűek" és "karibi ízűek".

Az még nem világos, hogy a duó albumként, EP-ként vagy egy maroknyi önálló zeneszámként fogja kiadni ezeket a track-eket, de akárhogy is lesz, mi örülünk ennek a kollaborációnak!

Sting, Shaggy, kollaboráció

 

 

Szólj hozzá!


Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A megátkozott ember – film készül Radics Béláról

A drámaian korán meghalt magyar Jimi Hendrixről dokumentarista elemekkel gazdagított játékfilmet forgatnak – tudtuk meg a 24.hu interjújából, amelyet Klacsán Gábor rendező-társoperatőrrel készítettek.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
Új koncertek