Neoton 1000

Nem volt Som Lajos 70: pályatársai nem voltak kíváncsiak a zenészre a születésnapján

2017. október 04.  ·     ·  Blikk

A Taurus, a Piramis és a Senator együttesek alapítója jelenleg a Péterfy Sándor utcai kórház krónikus belosztálya lakója. Itt töltötte be a hetvenet. Több barátját és ismerősét is "meghívta" a kórterembe egy kis ünneplésre, de csak egyetlen ember, a korábbi menedzsere érkezett a kórházba a jeles napon.

Fotó: Blikk

Ehhez képest három évvel ezelőtt kifejezett parti volt a Rockmúzeumban, ahol a 67. születésnapját ünnepelte. Ott még a Piramis-alapító zenész első felesége, Karda Beáta is beszédet mondott és Takáts Tamás is felköszöntötte a szülinapost.

A cikk szerint Som kedélyes közönnyel viselte, hogy már egykori zenésztársai sem kíváncsiak rá és a rajongók sem látogatták meg a hetvenedik születésnapján.

2016. szeptember 9-én, a budapesti Trafik Klubban tartottak egy jótékonysági koncertet, a Stress frontembere javára. Akkor még Som Lajos volt az est díszvendége...

A teljes Blikk-cikk itt olvasható

Som Lajos, születésnap, Piramis, kórház, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Csemer Boglárka, azaz Boggie második kislánya, Imola. A hírt az énekesnő osztotta meg Facebook-on, a posztot a Blikk szúrta ki.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Feszkó van a bulinegyedben

Gyakorlatilag épphogy kinyitottak a helyek, máris feszültség generálódott az üzemeltetők és a VII. kerületi önkormányzat között.

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál Önkéntes Központ a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek