Nem volt Som Lajos 70: pályatársai nem voltak kíváncsiak a zenészre a születésnapján

2017/10/04  ·     ·  Blikk

A Taurus, a Piramis és a Senator együttesek alapítója jelenleg a Péterfy Sándor utcai kórház krónikus belosztálya lakója. Itt töltötte be a hetvenet. Több barátját és ismerősét is "meghívta" a kórterembe egy kis ünneplésre, de csak egyetlen ember, a korábbi menedzsere érkezett a kórházba a jeles napon.

Fotó: Blikk

Ehhez képest három évvel ezelőtt kifejezett parti volt a Rockmúzeumban, ahol a 67. születésnapját ünnepelte. Ott még a Piramis-alapító zenész első felesége, Karda Beáta is beszédet mondott és Takáts Tamás is felköszöntötte a szülinapost.

A cikk szerint Som kedélyes közönnyel viselte, hogy már egykori zenésztársai sem kíváncsiak rá és a rajongók sem látogatták meg a hetvenedik születésnapján.

2016. szeptember 9-én, a budapesti Trafik Klubban tartottak egy jótékonysági koncertet, a Stress frontembere javára. Akkor még Som Lajos volt az est díszvendége...

A teljes Blikk-cikk itt olvasható

Som Lajos, születésnap, Piramis, kórház, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek