Elszállt Kozsó összes vagyona?

Rájár a rúd az egykoron dúsgazdag popsztárra. Betegség, szakítás, feljelentés után most úgy tűnik a lakása is végleg elvész.

Fotó: Gy. Balázs Béla
Fotó: Cotton Club Singers/FB

Újra összeáll a Cotton Club Singers – lesz köztük egy leendő nagypapa is!

A Zsidó Művészeti Napok keretében június 3-án – több év után először – újra összeáll a Cotton Club Singers. Ezt annak a rövid beszélgetésnek a legutolsó bekezdéséből tudjuk, amelyet a Blikk közölt László Boldizsárral.
 
Fotó: Presser Gábor/ Facebook

Presser Gábor az 1507. számú koncertjét az Arénában tartja

Ezt onnan tudjuk, hogy írt egy posztot a közösségire, amely a "Képzelt riport..." bemutatásának 45. évfordulójáról emlékezett meg. Aztán a múltból a jövő felé fordult...
 
 
Fotó: Piramis FB/ Fábián Borbála

Szívrohamot kapott koncert közben a Piramis énekese

Szombaton volt a várva várt nagykoncertje a zenekarnak. Sajnos, balul sült el a dolog, mert a koncert vége felé Csoki, azaz Nyemcsók János rosszul lett, és a MOM-ból vitték mentővel kórházba. Minderről a Blikk számolt be.
 
Nem volt botrány Hobo koncertjén

Nem volt botrány Hobo koncertjén

Meghívás Bluesra címmel Hobo akusztikus koncertet adott a Muzikumban. Az első sajtóértesülések arról szóltak, hogy ez az invitálás kisebb botrányba torkollott. Több portál átvette a hírt, ezek azóta már eltűntek.
 
Szóljon hangosan az ének... (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd )

Addig éneklünk, amíg csak élünk!

Soltész Rezső két lapnak is interjút adott abból az alkalomból, hogy szombaton volt az Arénában az 50 éves a Táncdalfesztivál című rendezvény. Ezekből szemezgettünk.
 
Fotó: Wikipédia

Új magyar világrekord születhet ma!

A Csili Művelődési Központ hatalmas banzájt rendez szilveszterkor, a buli keretében 100 órás tánccal szeretnék magukat beírni a Guinness-rekordok könyvébe – írta a Blikk.
 
 
Fotó:

Száraz november: Tibusz 40 év után letette a piát

Tátrai Tibor örökre letette a piát, és ezzel megváltoztatta az életét – erről a Blikknek adott interjúban beszélt.
 
Csitul a balhé a nagy mulatási plakátja körül

Csitul a balhé a nagy mulatási plakátja körül

A Blikk információi szerint beleszállt a karthagós Szigeti Ferenc a mulatós Szigeti Ferencbe – legalábbis, ami a plakáton szereplő nevet illeti.
 
Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

Mi a Magyar Narancsban olvastuk, ők a HVG-ben, azok meg a Facebookon... Arról mi is beszámoltunk, hogy a bazinagy Omega-koncertet beharangozó sajtóeseményen nem volt ott Mihály Tamás. De mi történt már megint?
 
Fotó: Blikk

Nem volt Som Lajos 70: pályatársai nem voltak kíváncsiak a zenészre a születésnapján

A Taurus, a Piramis és a Senator együttesek alapítója jelenleg a Péterfy Sándor utcai kórház krónikus belosztálya lakója. Itt töltötte be a hetvenet. Több barátját és ismerősét is "meghívta" a kórterembe egy kis ünneplésre, de csak egyetlen ember, a korábbi menedzsere érkezett a...
 
Fotó: Grnák László/ BLIKK

Somló Tamás síremlékére egy gyönyörű LGT-dal kottáját vésték

Tegnap megemlékeztünk Somló Tamás haláláról – egy éve nincs közöttünk. A család, a barátok és a zenésztársak részvételével szintén tegnap avatták fel a síremlékét, erről a Blikk közölt beszámolót, ebből idézünk.
 
Meghalt a Jamiroquai egyik alapítója

Meghalt a Jamiroquai egyik alapítója

Tobi Smith mindössze 46 éves volt – értesült a Blikk. A zenész halálának oka egyelőre nem ismert, Jay Kay Facebook posztjából arra lehet következtetni, hogy egy gyilkos kór ragadta el ilyen fiatalon.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek