Kóbor angyalok a Barba Negrában

A Piramis zenekart nem kell bemutatni:olyan lassan ötven éve megunhatatlan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Szállj fel magasra, a Ha volna két életem, a Szabadnak születtem, vagy éppen a Becsület – ezek július 8-án, a Barba Negrában egészen biztosan felcsendülnek majd.

Kóbor angyalok a Barba Negrában
Fotó: Révész Sándor/FB (2021.)

Ajándék: Révész Sándor újra felénekelte a Piramis ünnepi klasszikusát

Az új köntösbe csomagolt Ajándékot idén maga a Piramis egykori frontembere hozta el zenésztársával, a Máté Péter-díjas Menyhárt Jánossal.
 
Piramis live albuma a Várkert bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
 
2007 óta nem jelent meg Piramis lemez. Majd most!

2007 óta nem jelent meg Piramis lemez. Majd most!

Már csak kettőt kell aludni, és itt az új Piramis-album: 2022.május 25-én kerül a boltokba a zenekar koncertfelvétele – új számokra ne számítsatok, a régiek viszont egy különleges kiadvánnyal érkeznek.
 
Fot: Fonogram

A Piramis és Komjáthy György életmű-díjat kapott, megvan az év slágere is – Fonogram 2022

Tizenkilencedik alkalommal adták át a Fonogram - Magyar Zenei Díjakat. A 25 fős szakmai zsűri 18 műfaji kategóriában ítélt oda díjakat.
 
RockMobil – így jótékonykodik a Tankcsapda

RockMobil – így jótékonykodik a Tankcsapda

Ez itt a reklám helye lesz, normál esetben nem közölnénk a hírt, bármennyire is tiszteljük a benne szereplő zenekarokat – de mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy napjainkat és a mögöttünk levő két évet a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetnénk normálisnak.
 
Ha az a vágyad, hogy a Piramis köszöntsön fel a szülinapodon, nincs akadálya

Ha az a vágyad, hogy a Piramis köszöntsön fel a szülinapodon, nincs akadálya

Nem mindennapi akció indult el hazánkban is: személyre szabott videóüzenetet rendelhetünk ismert magyar zenészektől (is). A hírességek egy rövid online üzenetben tolmácsolhatják párodnak, családtagjaidnak, barátaidnak a születésnapi köszöntést, az esküvőről vagy a...
 
 
Fotó: Ifjúsági Magazin/Recorder blog

Életem első koncertjén nem voltak annyira szépek a lányok

Május elején a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, a Hangőr Egyesület és a Volt Egyszer Egy Beatkorszak blog közösen meghirdetett pályázatában a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évekből származó koncerttörténetek megírására...
 
Fotó: mult-kor.hu

Szállj fel magasra, Péter! – Elbúcsúztatták Gallai Pétert

A Bors arról számolt be, hogy Gallai Pétertől egyik leggyönyörűbb szerzeményének szövegével búcsúztak a barátok: „Szállj fel magasra, Péter!” .
 
Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati budapesti koncertet

Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati budapesti koncertet

Újraéled az 1979-es „A nagy buli”, utoljára, az Ifipark színpadán. A koncertet a zenekar a héten elhunyt Gallai Péter emlékének dedikálja.
 
Meghalt Gallai Péter

Meghalt Gallai Péter

A Piramis zenekar a Facebook oldalán közölte a szomorú hírt, egyúttal ígéretet tettek arra, hogy a szombati "ifiparkos" koncerten megemlékeznek zenész társukról.
 
A tett színhelye – visszatérés az Ifiparkba: Ős-Bikini, Deák Bill Gyula, Piramis

A tett színhelye – visszatérés az Ifiparkba: Ős-Bikini, Deák Bill Gyula, Piramis

Az Ifipark régi-új színpadán 2019-ben harmadik alkalommal lépnek fel a nagy generáció tagjai, megidézve azt az ikonikus szórakozóhelyet, nosztalgikus hangulatot, amelyről szüleink máig csillogó szemmel mesélnek.
 
Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Bár Rózsi állapota javul és remélhetőleg hamarosan felépül, az Agárdi Popstrand szervezői úgy döntöttek, nem rendezik meg ezt a nagyon várt koncertet.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek