Mamma Mia!

Respect Aurora, respect punk: Milliókat szedtek össze Lópici Gáspárnak

2017/03/27  ·     ·  koncert.hu, HVG, Bors

3,3 millió forint folyt be az Aurora zenekar pólóiból a nehéz helyzetbe került Szilágyi István javára – tette közzé a HVG.

Respect Aurora, respect punk: Milliókat szedtek össze Lópici Gáspárnak

Az Aurora punkzenekar tagjai két hete kezdték el mozgósítani rajongóikat, hogy segítsék meg a méltatlan helyzetbe került Szilágyi István színművészt, aki szerepeivel - különösen a Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspárjával - százezreknek lopta magát a szívébe.

A közönség két hét alatt 660 pólót rendelt, összesen 3,3 millió forint értékben - írta a Bors. A zenészek a befolyt összegből a teljes hasznot (tehát az előállítási költésgeket levonva) Szilágyi Istvánnak adják át.

A tervek szerint a zenekar tagjai április 28-án a Prága Sörházban tartandó rendhagyó koncertjükön adják át Szilágyi Istvánnak az adományozásról szóló szeződést.

Le a kalappal a fiúk és a rajongók előtt!

Forrás


 

 

Szólj hozzá!


Spice Girls-koncerttel akar bevágódni Károly király a briteknél

Spice Girls-koncerttel akar bevágódni Károly király...

A pletykák szerint a lányok "komolyan fontolgatják" a királyi ház ajánlatát, hogy fellépjenek III. Károly koronázási ünnepségén – írja az NME.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

LégyOTT: KeszthelyFest

Nagyobb is, szebb is, jobb is lesz – ígérik a szervezők: idén július elején tartják meg a KeszthelyFest 2023 - LégyOTT! programjait a Veszprém-Balaton (VEB) 2023 Európa kulturális fővárosa támogatásával.

Hetven busócsoport és több mint kétezer maskarás temeti majd a telet Mohácson

A tervek szerint rekordszámú közreműködővel rendezik meg a hagyományos mohácsi téltemető, tavaszköszöntő népszokást, az idén február 16. és 21. között zajló, tizenöt helyszínen kétszáz programot kínál a busójárás.
Új koncertek