Tényleg ott a helye a breaktáncnak az olimpián?

4 hete  ·     ·  koncert.hu, MTI

Arról márciusban számoltunk be, hogy a NOB igazgatótanácsa elfogadta a szervezők javaslatát, miszerint a breaktánc szerepeljen a 2024-es párizsi olimpia műsorán, akkor azt is közöltük, hogy a téma napirenden lesz a NOB júniusi ülésén. Nos, megvolt ez az ülés.

Fotó: Pinterest

A NOB közgyűlése kedden egyhangúlag támogatta a breaktánc programba kerülését, a sportmászás, a hullámlovaglás és a gördeszkázás mellett. A tervek szerint a francia fővárosban a négy sportágban 124-124 férfi és nő indulhatna. A végső döntést 2020 végén hozza meg a szervezet, tehát még marad idő a felkészülésre, ha a végső zöld lámpát is megkapja a kezdeményezés.

Ebben az esetben igen aktuális lesz ez a klip :D

 

 

breaktánc, olimpia

 

 

Szólj hozzá!


Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

A Google felfüggesztette a Viagogo hirdetéseit miután üzérkedéssel vádolták meg őket – írta meg többek között az Index is.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lendületes zenék, Duna-parti hangulat – és sör

Már nem csak a Római partot érdemes becélozni, ha hangulatos esti programot keresünk, ugyanis az újpesti oldalon idén már három vendéglátói egység várja a szomjazókat. Ráadásul a Wasserban szerdánként menő dj-k pörgetik a korongokat.

Charlie-nagykoncert az egykori úttörőtáborban

Július 19-én, pénteken kultikus helyszínen, az egykori Csillebérci Úttörőtábor területén létrejött Budai Szabadtéri Színházban koncertezik Charlie és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek