Tényleg ott a helye a breaktáncnak az olimpián?

2019. június 26.  ·     ·  koncert.hu, MTI

Arról márciusban számoltunk be, hogy a NOB igazgatótanácsa elfogadta a szervezők javaslatát, miszerint a breaktánc szerepeljen a 2024-es párizsi olimpia műsorán, akkor azt is közöltük, hogy a téma napirenden lesz a NOB júniusi ülésén. Nos, megvolt ez az ülés.

Fotó: Pinterest

A NOB közgyűlése kedden egyhangúlag támogatta a breaktánc programba kerülését, a sportmászás, a hullámlovaglás és a gördeszkázás mellett. A tervek szerint a francia fővárosban a négy sportágban 124-124 férfi és nő indulhatna. A végső döntést 2020 végén hozza meg a szervezet, tehát még marad idő a felkészülésre, ha a végső zöld lámpát is megkapja a kezdeményezés.

Ebben az esetben igen aktuális lesz ez a klip :D

 

 

breaktánc, olimpia

 

 

Szólj hozzá!


Ezen a maratonon egy szál futó sem lesz, nemhogy Eliud Kipchoge

Ezen a maratonon egy szál futó sem lesz, nemhogy Eliud...

Bár a 21. században már 2 órán belül is le lehet futni egy maratoni távot, a szervezők kényelmesebbre veszik a tempót: az igazi fanatikusok 11...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020. március 3-án Magyarországra. Íme, néhány...

Határozott misszióval jönnek – két estét is Magyarországon tölt a dark wave-legenda Mission

Turnéjuk során a brit dark wave kultzenekar minden állomáson egymást követő két estén is fellép – két részre bontva terjedelmes diszkográfiájukat. Ám az, hogy melyik este, mi lesz az esti menü, azt mindig csak az adott pillanat dönti majd el. Április 2-án és 3-án a The Mission a Dürer Kertben.

A United-alapító áRON kihúzta a fiókot Szakonyi Milánnal

Romhányi Áron zeneszerző, zongorista, a United együttes alapító tagja és Szakonyi Milán énekes "Fiókok" címmel jelentették meg legújabb dalukat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek