Túladagolásban meghalt a 21 éves rapper

2017/11/17  ·     ·  koncert.hu

"Évek óta ezt a hívást vártam..." – tweetelte a menedzsere, amivel nyilván nem az örömét igyekezett kifejezni, hanem azt, hogy nem lepte meg a szomorú fordulat.

Fotó: mynewsdesk.com

Lil Peep, az ígéretes crossover rapper – nemrég jelent meg első teljes albuma – szerdán este halt meg, csak néhány órával azelőtt, hogy Tucsonban, Arizonában képett volna fel. 21 éves volt.

Lil Peep milliós látogatottsággal bíró Soundcloud-bejegyzéseivel és YouTube-csatornája révén szerzett népszerűséget. Nagy részüket a lakásában vette fel. A Gustav Åhr néven, New Yorkban született rapper gyakran énekelt a depresszióról és a kábítószer-használatról.

A Guardian szerint Lil Peepet túladagolás gyanújával szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét. Egy videóban, amelyet egy másik, texasi koncert előtt tett közzé, elmondta, hogy hat darab Xanaxot vett be. "De jól vagyok, nem vagyok beteg" – tette hozzá.

Egyszer azt nyilatkozta a Timesnak, hogy dalaihoz a rajongóitól kap megerősítést. "Sokan állítják, hogy megmentettem az életüket" – mondta. "Azt mondják, hogy megállítottam őket az öngyilkosság elkövetésében, ami szép dolog."
Sajnos úgy tűnik, a saját démonaival nem tudott megküzdeni, és nem volt, aki szándékos vagy véletlen tettében megakadályozta volna, sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, amelyek hamisított Xanaxról szólnak.
Lil Peep, gyász, rapper, depresszió, túladagolás

 

 

Szólj hozzá!


Lehet, mégis volt értelme a Raktárkoncert-sorozatnak? Presser Gábor és barátai

Lehet, mégis volt értelme a Raktárkoncert-sorozatnak?...

Nyugodtan elmondható, már Presser Gábornak és barátainak különleges hangulatú előadása miatt is érdemes volt 2020-ban életre hívni a nehéz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek