Túladagolásban meghalt a 21 éves rapper

2017/11/17  ·     ·  koncert.hu

"Évek óta ezt a hívást vártam..." – tweetelte a menedzsere, amivel nyilván nem az örömét igyekezett kifejezni, hanem azt, hogy nem lepte meg a szomorú fordulat.

Fotó: mynewsdesk.com

Lil Peep, az ígéretes crossover rapper – nemrég jelent meg első teljes albuma – szerdán este halt meg, csak néhány órával azelőtt, hogy Tucsonban, Arizonában képett volna fel. 21 éves volt.

Lil Peep milliós látogatottsággal bíró Soundcloud-bejegyzéseivel és YouTube-csatornája révén szerzett népszerűséget. Nagy részüket a lakásában vette fel. A Gustav Åhr néven, New Yorkban született rapper gyakran énekelt a depresszióról és a kábítószer-használatról.

A Guardian szerint Lil Peepet túladagolás gyanújával szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét. Egy videóban, amelyet egy másik, texasi koncert előtt tett közzé, elmondta, hogy hat darab Xanaxot vett be. "De jól vagyok, nem vagyok beteg" – tette hozzá.

Egyszer azt nyilatkozta a Timesnak, hogy dalaihoz a rajongóitól kap megerősítést. "Sokan állítják, hogy megmentettem az életüket" – mondta. "Azt mondják, hogy megállítottam őket az öngyilkosság elkövetésében, ami szép dolog."
Sajnos úgy tűnik, a saját démonaival nem tudott megküzdeni, és nem volt, aki szándékos vagy véletlen tettében megakadályozta volna, sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, amelyek hamisított Xanaxról szólnak.
Lil Peep, gyász, rapper, depresszió, túladagolás

 

 

Szólj hozzá!


Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

A Képzelt Város november 4-én, az A38 Hajón ünnepli 15. születésnapját. A különleges estén a zenekar a teljes eddigi életművéből...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Ezek a legjobb magyar klipek!

Legalábbis az 5. Magyar Klipszemle zsűrije szerint. A budapesti Akvárium Klubban 35 díjat osztottak ki az elmúlt két év legjobb klipjeiből.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.
Új koncertek