Túladagolásban meghalt a 21 éves rapper

2017/11/17  ·     ·  koncert.hu

"Évek óta ezt a hívást vártam..." – tweetelte a menedzsere, amivel nyilván nem az örömét igyekezett kifejezni, hanem azt, hogy nem lepte meg a szomorú fordulat.

Fotó: mynewsdesk.com

Lil Peep, az ígéretes crossover rapper – nemrég jelent meg első teljes albuma – szerdán este halt meg, csak néhány órával azelőtt, hogy Tucsonban, Arizonában képett volna fel. 21 éves volt.

Lil Peep milliós látogatottsággal bíró Soundcloud-bejegyzéseivel és YouTube-csatornája révén szerzett népszerűséget. Nagy részüket a lakásában vette fel. A Gustav Åhr néven, New Yorkban született rapper gyakran énekelt a depresszióról és a kábítószer-használatról.

A Guardian szerint Lil Peepet túladagolás gyanújával szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét. Egy videóban, amelyet egy másik, texasi koncert előtt tett közzé, elmondta, hogy hat darab Xanaxot vett be. "De jól vagyok, nem vagyok beteg" – tette hozzá.

Egyszer azt nyilatkozta a Timesnak, hogy dalaihoz a rajongóitól kap megerősítést. "Sokan állítják, hogy megmentettem az életüket" – mondta. "Azt mondják, hogy megállítottam őket az öngyilkosság elkövetésében, ami szép dolog."
Sajnos úgy tűnik, a saját démonaival nem tudott megküzdeni, és nem volt, aki szándékos vagy véletlen tettében megakadályozta volna, sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, amelyek hamisított Xanaxról szólnak.
Lil Peep, gyász, rapper, depresszió, túladagolás

 

 

Szólj hozzá!


A német külügyminiszter hagyná bulizni azokat, akiket már beoltottak

A német külügyminiszter hagyná bulizni azokat,...

A HVG idézte Heiko Maast, aki szerint semmi értelme azokat a polgárokat korlátozni, akik már megkapták a vakcinát.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A Fábián Juliról elnevezett alapítvány jótékonysági akciója: Save the backstage!

Jótékonysági kezdeményezés indul #savethebackstage néven a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került zene- és rendezvényipari munkavállalók megsegítésére. A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány gondozza és osztja szét a rászorulóknak.

Ferenczi Gyuri és Mező Misi is beül A DAL 2021 zsűrijébe

Vincze Lilla, Nagy Feró és a visszatérő Mező Misi mellett új szereplőként Ferenczi György lesz A Dal 2021 zsűrijének negyedik tagja. Tavaly Pély Barna és Apáti Bence is zsűritagok voltak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek