Mamma Mia!

Új otthont keres Lópici Gáspárnak az Aurora

2017/05/02  ·     ·  Bors

Szilágyi István és felesége méltatlan helyzetén akar segíteni a győri Aurora zenekar – írja a Bors. Erről már mi is beszámoltunk, ami miatt újra elővettük a dolgot: a fiúk az adománygyűjtéssel nem engedték el a szorult helyzetben lévő művész kezét.

Új otthont keres Lópici Gáspárnak az Aurora

Ahogy azt az újság megírta, "Lópici Gáspárnak" azért van szüksége segítségre, mert a fia sokmilliós tartozást halmozott fel a szülei nevén, így a végrehajtás során a házaspár elveszítheti otthonát.

Sikerült összegyűjtenünk a művész úrnak az adományokat, de az akció oroszlánrésze még hátravan, jelenleg is dolgozunk a megoldáson – mondta Goreczki Szabolcs, az Aurora basszusgitárosa. – Nem tűzoltómunkát akartunk végezni, biztosítani akarjuk Pityi bácsi jövőjét is. Felkerestem a helyi önkormányzatot, felvettem a kapcsolatot az ottani családsegítővel. Van egy gondozóház, ahol napi egyszeri étkezést kapnak, de a befolyt adományokból ezt ki fogjuk bővíteni – mondta a segítőkész zenész.

"A rezsivel is elmaradtak. Először is azt szeretnénk rendezni, és később havi ötvenezer forintot biztosítunk nekik a számlákra, átvételi elismervénnyel, a többit pedig szigorúan gondozásra és ellátásra fogjuk fordítani, illetve a lakhatásra. Élhető életet akarunk neki teremteni, olyat, hogy ne kelljen aggódnia a számlák és az étkezés miatt – számolt be Goreczki. A zenekar végső célja az, hogy a művészt és a feleségét egy önkormányzati lakásba helyezze el – folytatta.

A zenekar koncertjén látta vendégül a színészt, aki könnyek között köszönte meg az életmentő segítséget.

Respect Aurora, respect punk: Milliókat szedtek össze Lópici Gáspárnak

A cikk és a fotó forrása

 


 

 

Szólj hozzá!


Ajándék: Révész Sándor újra felénekelte a Piramis ünnepi klasszikusát

Ajándék: Révész Sándor újra felénekelte a Piramis...

Az új köntösbe csomagolt Ajándékot idén maga a Piramis egykori frontembere hozta el zenésztársával, a Máté Péter-díjas Menyhárt Jánossal.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Jamie xx a Szigeten + 10. lemezévforuló és új dal Romytól

Nemrég bejelentették a 2023-as Sziget Fesztivál első fellépőit:a Beggars Group istállóból Magyarországra látogat majd a Fonogram-díjra jelölt Amyl and The Sniffers és a The xx sikerei után szólókarrierben is bizonyító Jamie xx is.

Hógömb a Millenárison: az Üvegcsarnokban tért vissza a Recirquel téli újcirkuszmeséje

A karácsonyi időszak legnépszerűbb újcirkusz-előadása, a Kristály december január 15-ig több mint 60 alkalommal látható a Millenárison.
Új koncertek