Új otthont keres Lópici Gáspárnak az Aurora

2017/05/02  ·     ·  Bors

Szilágyi István és felesége méltatlan helyzetén akar segíteni a győri Aurora zenekar – írja a Bors. Erről már mi is beszámoltunk, ami miatt újra elővettük a dolgot: a fiúk az adománygyűjtéssel nem engedték el a szorult helyzetben lévő művész kezét.

Új otthont keres Lópici Gáspárnak az Aurora

Ahogy azt az újság megírta, "Lópici Gáspárnak" azért van szüksége segítségre, mert a fia sokmilliós tartozást halmozott fel a szülei nevén, így a végrehajtás során a házaspár elveszítheti otthonát.

Sikerült összegyűjtenünk a művész úrnak az adományokat, de az akció oroszlánrésze még hátravan, jelenleg is dolgozunk a megoldáson – mondta Goreczki Szabolcs, az Aurora basszusgitárosa. – Nem tűzoltómunkát akartunk végezni, biztosítani akarjuk Pityi bácsi jövőjét is. Felkerestem a helyi önkormányzatot, felvettem a kapcsolatot az ottani családsegítővel. Van egy gondozóház, ahol napi egyszeri étkezést kapnak, de a befolyt adományokból ezt ki fogjuk bővíteni – mondta a segítőkész zenész.

"A rezsivel is elmaradtak. Először is azt szeretnénk rendezni, és később havi ötvenezer forintot biztosítunk nekik a számlákra, átvételi elismervénnyel, a többit pedig szigorúan gondozásra és ellátásra fogjuk fordítani, illetve a lakhatásra. Élhető életet akarunk neki teremteni, olyat, hogy ne kelljen aggódnia a számlák és az étkezés miatt – számolt be Goreczki. A zenekar végső célja az, hogy a művészt és a feleségét egy önkormányzati lakásba helyezze el – folytatta.

A zenekar koncertjén látta vendégül a színészt, aki könnyek között köszönte meg az életmentő segítséget.

Respect Aurora, respect punk: Milliókat szedtek össze Lópici Gáspárnak

A cikk és a fotó forrása

 


 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek