Új otthont keres Lópici Gáspárnak az Aurora

2017/05/02  ·     ·  Bors

Szilágyi István és felesége méltatlan helyzetén akar segíteni a győri Aurora zenekar – írja a Bors. Erről már mi is beszámoltunk, ami miatt újra elővettük a dolgot: a fiúk az adománygyűjtéssel nem engedték el a szorult helyzetben lévő művész kezét.

Új otthont keres Lópici Gáspárnak az Aurora

Ahogy azt az újság megírta, "Lópici Gáspárnak" azért van szüksége segítségre, mert a fia sokmilliós tartozást halmozott fel a szülei nevén, így a végrehajtás során a házaspár elveszítheti otthonát.

Sikerült összegyűjtenünk a művész úrnak az adományokat, de az akció oroszlánrésze még hátravan, jelenleg is dolgozunk a megoldáson – mondta Goreczki Szabolcs, az Aurora basszusgitárosa. – Nem tűzoltómunkát akartunk végezni, biztosítani akarjuk Pityi bácsi jövőjét is. Felkerestem a helyi önkormányzatot, felvettem a kapcsolatot az ottani családsegítővel. Van egy gondozóház, ahol napi egyszeri étkezést kapnak, de a befolyt adományokból ezt ki fogjuk bővíteni – mondta a segítőkész zenész.

"A rezsivel is elmaradtak. Először is azt szeretnénk rendezni, és később havi ötvenezer forintot biztosítunk nekik a számlákra, átvételi elismervénnyel, a többit pedig szigorúan gondozásra és ellátásra fogjuk fordítani, illetve a lakhatásra. Élhető életet akarunk neki teremteni, olyat, hogy ne kelljen aggódnia a számlák és az étkezés miatt – számolt be Goreczki. A zenekar végső célja az, hogy a művészt és a feleségét egy önkormányzati lakásba helyezze el – folytatta.

A zenekar koncertjén látta vendégül a színészt, aki könnyek között köszönte meg az életmentő segítséget.

Respect Aurora, respect punk: Milliókat szedtek össze Lópici Gáspárnak

A cikk és a fotó forrása

 


 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek