Neoton 1000

Újabb celeb-valóságshow indul – nem fogod kitalálni, miről szól majd...

2020/04/01  ·     ·  koncert.hu

Saját gyártású produkcióval jelentkezik tavasszal a VIASAT6, a Celebrities in Solitaryvel, amelynek brit premierje után a magyar változata lesz az első nemzetközi verziója.

Az eredeti valóságshow enteriőrje

Itthon a valóságshow a Celebcella címet kapta, és ha csatorna nem változtat az eredeti terven, akkor május 18-án lesz a premierje.

A nevéből már sejteni lehet, hogy nem grandiózus terekről vagy szabadban történő bóklászásról lesz szó: a reality "karanténba zárja" a celebeket, és arra megy ki a játék, hogy meddig bírják elszigetelten a külvilágtól, minden információ nélkül, egy steril környezetbe zárva – telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül.

Tekintve a mostani információdömpinget, kisebb fajta szanatóriumnak is felfogható, a strerilitás is pozitív tényező, kérdés, hogy mit lép a csatorna ebben a mostani (veszély)helyzetben. Mindenesetre, ha még tart a sugárzáskor a karantén, először fog előfordulni, hogy nincs fényév különbség a nézők és a szereplők élethelyzete között... Ez utóbbi szempontból a sorozat időzítése persze nem annyira szerencsés, kevesebben tudnak majd rajta szívből szórakozni.

A résztvevők névsorát még nem lehet tudni, csak annyit, hogy négyen lesznek.

Forrás: SG.hu

Celebcella, valóságshow, Viasat

 

 

Szólj hozzá!


 Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek