Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

2018/12/12  ·     ·  koncert.hu

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Fotó: Álomutazó

„Nincs üres perc az életemben, sosem unatkozom" – meséli. Hároméves korában határozta el, hogy zenész lesz. „Zenei oviban kezdtem, gyerekkoromban még temetéseken is énekeltem" – emlékszik vissza a kezdetekre, bár mint elmondta, nem ez a legkellemesebb élmény a gyerekkorából... „Édesapám azt szerette volna, ha operaénekes leszek, de nekem egy sokkal szabadabb műfaj kellett" – nyilatkozta az énekes, aki az operát jazz szakra cserélte.

Büszke arra, hogy az Álomutazó mesemusical idei felújításában eggyel több dalt kapott "párjával", Radics Gigivel. A darabban egy-egy Reklámarcot alakítanak, akik egyrészt az alvást és álmodást kiiktató „agyturbót" és az főzés nyűgjeit megszüntető „szintidrazsét" reklámozzák – utóbbit néha még Viktor is használná.

„Néha azt gondolom, jó lenne, ha ilyen találmányok már most léteznének. Aktív életet élek, és nem mindig jut időm a főzésre. Viszont az is biztos, hogy néha szükség van megállásra, alvásra, pihenésre vagy éppen a gondolatok lecsillapítására, az elme megtisztítására, amit én meditációval érek el" – mondta, és már rohant is az Álomutazó próbájára...

Játékunk az Álomutazós jegyekért még éjfélig elérhető!

 

Álomutazó, musical, mese, gyerek, család, Zséda, Falusi Mariann, Radics Gigi, Varga Viktor, Keresztes Ildikó

 

 

Szólj hozzá!


Pressert még mindig jó olvasni

Pressert még mindig jó olvasni

„Azt mondták, a második sokkal nehezebb lesz. Az biztos. De én nem ijedtem meg. Mert ez a könyv nem a második, hanem az első könyv második...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
Új koncertek