Mamma Mia!

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

2018/12/12  ·     ·  koncert.hu

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Fotó: Álomutazó

„Nincs üres perc az életemben, sosem unatkozom" – meséli. Hároméves korában határozta el, hogy zenész lesz. „Zenei oviban kezdtem, gyerekkoromban még temetéseken is énekeltem" – emlékszik vissza a kezdetekre, bár mint elmondta, nem ez a legkellemesebb élmény a gyerekkorából... „Édesapám azt szerette volna, ha operaénekes leszek, de nekem egy sokkal szabadabb műfaj kellett" – nyilatkozta az énekes, aki az operát jazz szakra cserélte.

Büszke arra, hogy az Álomutazó mesemusical idei felújításában eggyel több dalt kapott "párjával", Radics Gigivel. A darabban egy-egy Reklámarcot alakítanak, akik egyrészt az alvást és álmodást kiiktató „agyturbót" és az főzés nyűgjeit megszüntető „szintidrazsét" reklámozzák – utóbbit néha még Viktor is használná.

„Néha azt gondolom, jó lenne, ha ilyen találmányok már most léteznének. Aktív életet élek, és nem mindig jut időm a főzésre. Viszont az is biztos, hogy néha szükség van megállásra, alvásra, pihenésre vagy éppen a gondolatok lecsillapítására, az elme megtisztítására, amit én meditációval érek el" – mondta, és már rohant is az Álomutazó próbájára...

Játékunk az Álomutazós jegyekért még éjfélig elérhető!

 

Álomutazó, musical, mese, gyerek, család, Zséda, Falusi Mariann, Radics Gigi, Varga Viktor, Keresztes Ildikó

 

 

Szólj hozzá!


Nem marad Sopron fesztivál nélkül, jön a SopronFest

Nem marad Sopron fesztivál nélkül, jön a SopronFest

A város vezetői a VOLT alapítóival és a soproni kulturális és gasztronómiai élet legfontosabb szereplőivel fogtak össze azért, hogy tavasszal...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Krúbi is Music Hungary-díjas lett

Kiosztották az első Music Hungary-díjakat Veszprémben. A díjazottak között van az Anima Sound System-alapító Prieger Zsolt, a Magyar Zene Háza és Krúbi is.

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
Új koncertek