Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

2018/12/12  ·     ·  koncert.hu

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Fotó: Álomutazó

„Nincs üres perc az életemben, sosem unatkozom" – meséli. Hároméves korában határozta el, hogy zenész lesz. „Zenei oviban kezdtem, gyerekkoromban még temetéseken is énekeltem" – emlékszik vissza a kezdetekre, bár mint elmondta, nem ez a legkellemesebb élmény a gyerekkorából... „Édesapám azt szerette volna, ha operaénekes leszek, de nekem egy sokkal szabadabb műfaj kellett" – nyilatkozta az énekes, aki az operát jazz szakra cserélte.

Büszke arra, hogy az Álomutazó mesemusical idei felújításában eggyel több dalt kapott "párjával", Radics Gigivel. A darabban egy-egy Reklámarcot alakítanak, akik egyrészt az alvást és álmodást kiiktató „agyturbót" és az főzés nyűgjeit megszüntető „szintidrazsét" reklámozzák – utóbbit néha még Viktor is használná.

„Néha azt gondolom, jó lenne, ha ilyen találmányok már most léteznének. Aktív életet élek, és nem mindig jut időm a főzésre. Viszont az is biztos, hogy néha szükség van megállásra, alvásra, pihenésre vagy éppen a gondolatok lecsillapítására, az elme megtisztítására, amit én meditációval érek el" – mondta, és már rohant is az Álomutazó próbájára...

Játékunk az Álomutazós jegyekért még éjfélig elérhető!

 

Álomutazó, musical, mese, gyerek, család, Zséda, Falusi Mariann, Radics Gigi, Varga Viktor, Keresztes Ildikó

 

 

Szólj hozzá!


A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező...

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

És akkor a Petőfi hídon kigyulladt a turnébusz...

Bensőséges és egyben nagyon vidám hangulatú közös interjú Kispál Andrással és Lovasi Andrással a Lemezjátszó Classic sorozatban. A két zenész a Kispál és a Borz kezdeti éveit idézi fel, és mesél az első két lemezük készültéről.

Múlnak a gyermekévek: Kiszel Tünde lánya videóklipben szerepel

Hunyadi Donatella is szerepel abban a videóklipben, ami néhány napja debütált a YouTube-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek