Tízezer hangszer, dj-találkozó, rengeteg koncert, mindezt ingyér' – Mi az?

2017/09/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Noha eddig sem volt egy szolid buli, az idei lesz az eddigi legnagyobb Budapest Music Expo: a zenei kiállítás immáron 18.000 négyzetméteren várja az érdeklődőket október 6-tól 8-ig a Hungexpo területén.

Tízezer hangszer, dj-találkozó, rengeteg koncert, mindezt ingyér' – Mi az?

Itt rendezik az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, illetve idén is átadják az Öröm a Zene-díjat a szakma legjobbjainak.

A kiállítás az ’F’ és a ’G’ csarnokban, illetve az épületek melletti területeken és a passzázson kap helyet. A több tízezer kipróbálható hangszer mellett azt is megtapasztalhatják a látogatók, hogy hol tart manapság a hang- és látványtechnika. Nem beszélve a rengeteg dj-eszközről, lemezjátszókról, fülesekről, pultokról.

A kiállításnak a kezdetek óta szerves része a rengeteg hangszerbemutató és koncert. Idén hat színpadon váltják egymást a zenekarok. Fellép többek közt a Brains, a Hiperkarma, az Anna and the Barbies, a Magashegyi Underground, a Leander Kills, a Group'n' Swing, a Kállay Sauders Band és a Maxisun.

Idén először lesz külön közös folk és jazz színpad, ahol a két stílus feltörekvőben lévő tehetségei muzsikálnak.

A kiállításon nemcsak rengeteg dj-eszközt lehet tesztelni, de 3 napon át egyfajta dj-találkozónak is otthont ad a rendezvény.

Mint mindig, most is ingyenesen lesz látogatható minden program!

 

A Cseh Tamás Program aktivitásait a Hungexpo G pavilonjában, egészen pontosan a G62-es standján kell majd keresni.A helyszínen egész nap lesz majd greenbox fotózás, de szokásunkhoz híven előadásokkal és sok hasznos információval is készülnek.

A programon az NKA Cseh Tamás Program indulása óta jelen van. A rendezvénysorozat első napján, pénteken 13.40-től Mruzsa Tímea tart majd előadást az NKA Cseh Tamás Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának első három évéről. Utána egy "fogadóóra" következik azok számára, akik szeretnének többet megtudni arról, hogy milyen támogatási formákat és lehetőségeket biztosít a program, de az érdeklődők arra a kérdésre is választ kaphatnak, hogy a pályázat sikere érdekében mire érdemes ügyelni. Szombaton 13.40-kor Bajnai Zsolt, az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégium vezetője beszél majd arról, hogy mi mindent tett az elmúlt három évben a CSTP a magyar könnyűzenéért, vasárnap pedig Réz György, a Majdnem Híres Rocksuli alapítója, az alprogram koordinátora tart majd tájékoztatót a program Könnyűzenei menedzsment képzéséről.

 


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek