'92-ben feljátszották, sosem adták ki, most meghallgatható: Márton és a Hősök

2017/06/25  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

"1992. Feljátszottunk egy lemezt, soha nem adták ki. Bigyó barátom elküldte az anyagot, amit most feltöltöttem. Végül is miért ne?... Hallgassátok, röhögjetek:))) Vagy bármi." – bukkantunk a bejegyzésre a Facebookon. Reméljük, másoknak is előbukkan a fiókjából ez meg az...

'92-ben feljátszották, sosem adták ki, most meghallgatható: Márton és a Hősök

"A Márton és a Hősök a kilencvenes években volt a zenekarunk. Ezt a feljátszott lemezt végül nem tudtuk megjelentetni, szóval a maga módján ez egy lemezbemutató.

1992-őt írunk, igazán pezsgő és érdekes időszak volt ez, huszonévesen egy új világ várt ránk. A dalokat közösen szereztük Csabával, a szövegeket többnyire én írtam. Ha bármelyik egykori zenésztársam kifogásolja a feltöltést, azonnal leszedem :)

Viszont ahogy meghallgattam a minap az anyagot, úgy gondoltam, érdekelhet titeket is.
Köszönet Mikó István művész Úrnak (Nagyon jó!!! :) – aszerk.), hogy az introban vállalta a megszólalást!!!

Márton és a Hősök: Belovai Á., Szilágyi "Bigyó", Johann, Márton Cs., és Bráder I. a zenésztársaim voltak...tisztelet!

14. dalt találtok az albumon, megállás nélküli zenefolyamként, egy olyan utazás ami elvisz a kökemény hardpunk világtól a 30as évek mulatóiba, az utcazenészek világába. A szókimondó szövegekből kiderül, mit gondoltunk 25 éve a szabadságról, hatalomról, a világról. Ha tetszett, oszd meg mással is. Azvanamivan.

Az utolsó szám a Tonight - ezt David Bowie tiszteletére írtuk miközben két szezont utca zenészkedtünk az életérzés és hangzás nem a véletlen műve, Bowie ott volt velünk végig."

Tényleg érdemes végighallgatni, időutazás. És valahogy minden benne van. Szóval, kerüljetek át a Hősök oldalára!

Fotó és forrás


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek