A Dürer elment nyaralni

2020/06/05  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Arról már tavaly beszámoltunk, hogy a kultikus szórakozóhely kitelepedett a Lupa-tóra. Ez a „tesztverzió", annyira bejött, hogy idén a teljes partszakasz – mármint a fapados, nem a luxus – vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer, ezért már a komplett öblöt is róluk nevezték el.

A Dürer elment nyaralni

A Dürer kivonulását a "beach"-re tavaly azzal magyaráztuk magunknak, hogy egy réteg  – az alterosok, vagy nevezze bárki jobban el őket – úgy, ahogy van, kimaradt a Lupa-komplexum közönségéből. Vagy el-. Na, majd most.

Idén négy programhelyszín biztosít platformot az előadóknak, fellépőknek – vagy akár az alkotó kedvű látogatóknak. Amíg például a gyerekeket egy bábelőadás köti le a számukra kialakított területen, addig a szülők kézműves workshopon (újrahasznosítás és környezetvédelem) vehetnek részt, utána pedig a vízi színpadon hallgathatják meg egy csellista vagy egy hangdrumos, netán egy szaxofonos háttérzenélését az ebéd mellé, míg a naplemente alá egy dj keverheti a zenét.

Az Ajtósi Dürer soron megszokott csocsó és a pingpong helyett lesz röplabda, SUP, kajak/ kenu, csobbanás, de ha olyanod van, kitekerhetsz meló után (de jár az ingyenes Lupa Busz is), és egy jógaórával levezetheted a nap során felgyülemlett feszültséget a parton. Egyébként este 7-től már jegyet sem kell venni.

A felnőtt napijegy 1500 HUF, 16.00 óra után ennek a fele (750), és ahogy említettük, este 19.00 után 0, azaz ingyér' van. Ez érvényes a hétköznapokra, hétvégén meg ez: 2000/1000.

 

 

Lupa-tó, Dürer Öböl, strand, háttérzene, szabadidő, sport

Képtár

  • A Dürer elment nyaralni kép 84182
  • A Dürer elment nyaralni kép 84184
 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek