Év koncertje - szavazás

A Fonogram díjas Žagar és az új EP-s ColorStar a Parkban

2014. június 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Június 11-én, szerdán a Budapest Parkban a Colorstar és a Žagar koncertezik. Ez utóbbi zenekar a külföldi sikerek mellett itthon is újabb elismerésben részesült: legutóbbi albumuk, a Light Leaks kapta az év elektronikus lemezéért járó Fonogram díjat. A Color pedig az ősszel kijövő új albumát spoilerezi új, háromszámos EP-jével, amelynek Blind And Deaf című számát már a nyár slágerének titulálják.

A Fonogram díjas Žagar és az új EP-s ColorStar a Parkban

A Žagar nemrég érkezett haza Varsóból, ahol a fiúk a legnagyobb lengyel könnyűzenei rádióban léptek fel hangos sikerrel. A koncertet élőben közvetítette a Radio Trojka. A csapat nem először játszott Lengyelországban, már többször meghívást kaptak a neves New Era Horizon filmfesztiválra, melynek keretein belül a wroclawi operában is adtak koncertet. Nemrég egy teljesen új, dance orientált koncertrepertoárt állítottak színpadra, az első Uplifted fellépésről egy video is készült az Alien Life című számhoz. A nyár folyamán több fesztiválon is ezzel az új műsorral lépnek majd fel.

A ColorStar a koncertezés mellett stúdiózik, hogy ősszel kijöhessen az új album. A beharangozó, háromszámos ep-re rápcsúsztatták a legutóbb megjelent nagylemez után kijött, önállóan közreadott számot is. Élőben a Parkban!


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek