A Fonogram díjas Žagar és az új EP-s ColorStar a Parkban

2014. június 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Június 11-én, szerdán a Budapest Parkban a Colorstar és a Žagar koncertezik. Ez utóbbi zenekar a külföldi sikerek mellett itthon is újabb elismerésben részesült: legutóbbi albumuk, a Light Leaks kapta az év elektronikus lemezéért járó Fonogram díjat. A Color pedig az ősszel kijövő új albumát spoilerezi új, háromszámos EP-jével, amelynek Blind And Deaf című számát már a nyár slágerének titulálják.

A Fonogram díjas Žagar és az új EP-s ColorStar a Parkban

A Žagar nemrég érkezett haza Varsóból, ahol a fiúk a legnagyobb lengyel könnyűzenei rádióban léptek fel hangos sikerrel. A koncertet élőben közvetítette a Radio Trojka. A csapat nem először játszott Lengyelországban, már többször meghívást kaptak a neves New Era Horizon filmfesztiválra, melynek keretein belül a wroclawi operában is adtak koncertet. Nemrég egy teljesen új, dance orientált koncertrepertoárt állítottak színpadra, az első Uplifted fellépésről egy video is készült az Alien Life című számhoz. A nyár folyamán több fesztiválon is ezzel az új műsorral lépnek majd fel.

A ColorStar a koncertezés mellett stúdiózik, hogy ősszel kijöhessen az új album. A beharangozó, háromszámos ep-re rápcsúsztatták a legutóbb megjelent nagylemez után kijött, önállóan közreadott számot is. Élőben a Parkban!


 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek