A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

2020/02/26  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő Therapy? zenekar. És ennek mi kimondottan örülünk! :)

Therapy? A38

Az ír metált, punkot, rockot, grunge-ot összegyúró, kiszámíthatatlanságáról és energikus koncertjeiről elhíresült Therapy? tavaly vadonatúj albumával jött hozzánk, idén pedig március 6-án megjelenő Greatest Hits (The Abbey Road Session) című válogatás albumuk és a hozzá kapcsolódó 30 éves ünnepi őszi turné sodorja vissza őket az A38 Hajóra november 2-án. A korong a csapat 12 UK Top 40 slágerét tartalmazza, s a legendás Abbey Road-on készült, amire nagyon büszkék a fiúk.

A Therapy? nem először jár hazánkban, ráadásul fesztiválok és klubturné is szerepelt már a kínálatukban, így régi ismerősként üdvözölhetjük őket itthon. Tavaly például ez jutott eszünkbe a koncertjük után: 

A beszólogatós, a mosolygós meg az ünnepelt – Therapy? koncerten jártunk

Az ír banda nagy öregnek számít a rock/metál szférában, 1989-es megalakulásuk óta összesen 15 albumot raktak össze, megannyi slágerrel ajándékozva meg a rajongókat. 1994-es Troublegum című albumuk egyfajta bibliává vált metálos körökben, gyakorlatilag a rajta szereplő dalok mindegyike közönségkedvenc lett.

Bár a frontember, a gyilkos tekintetű Andy Cairns többször hangsúlyozta, hogy nála nem a metál a nyerő stílus, sokkal inkább rajong a punk-rock szférából érkező zenekarokért, ez a lemezeiken nem annyira feltűnő. Az viszont mindenképpen plusz pont az úriembernek, hogy imádja Tar Béla és Víg Mihály munkásságát. :)

Therapy?, koncert, turné, A38 Hajó, 2020, jubileum, 30 év, rock, punk, grunge, válogatásalbum

Képtár

  •  A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra kép 82865
  •  A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra kép 82867
 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek