A holdról is látszani fog, hogy Xavier Rudd újra Budapesten koncertezik

2022/10/13  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Tegnap (szerda) este mutattuk be a FB oldalunkon egy dalát: az ausztrál énekes-dalszerző másfél év kihagyás után egy masszív európai és brit turnéra indult, 86 állomással. A 18 országot érintő koncertsorozat Budapestet is érinti, így négy év után 2022. október 17-én az Akváriumban ismét hallhatjuk az ausztrál dalszerző pozitívra hangoló dalait.

A holdról is látszani fog, hogy Xavier Rudd újra Budapesten koncertezik

2022 izgalmas év lesz Xavier Rudd számára, aki 10. stúdióalbumával végre újra találkozhat szeretett közönségével és élőben játszhat nekik világkörüli turnéján. Új lemezét márciusban jelentette meg Jan Juc Moon címmel, ahol – mint megszokhatták követői –  fontos szerepet kapnak a természeti erők és az ember azokhoz való kapcsolata.

"Az élet mindenki számára nehéz volt az elmúlt években, így most még inkább, mint valaha, az emberek megérdemlik, hogy nagyot álmodjanak. Úgy érzem, hogy a felhők lassan eltűnnek, és ahogy az emberek kilábalnak ebből az időszakból, én szeretnék ott lenni a zenével. Egy olyan helyet teremteni, ahol az emberek elengedhetik magukat, álmodozhatnak, lemozoghatják és lerázhatják magukról a világ súlyát. Úgy érzem, a 2022-es európai turné különleges lesz” – mondja Xavier Rudd.



A turné a fenti dalról kapta a nevét, amely arról a szabadságról szól, amely a miénk és megtalálhatjuk a föld, az óceán, a fák elemeiben, mégis azon kapjuk magunkat, hogy a saját magunk által felállított feltételek zárnak be bennünket. A címadó dalhoz tartozó klip szimbolikusan a tánc segítségével mutatja be ezt az érzést, a neves táncos, Tyrel Dulvarie segítségével.

Xavier Rudd előző, Stoney Creek című dala már túl van a 3,15 milliós streaming lejátszáson, míg a Follow The Sun-ra már 50 milliónál is többen kattintottak YouTube-on.

 

 

Xavier Rudd, Ausztrália, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek