A KORN 6 év után visszatér Budapestre

2019/11/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A nu metal úttörői 2020 nyarán útra kelnek Európában vadonatúj aréna show-jukkal. Előzenekaruk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira lesz. Budapestre 2020. június 9-én érkeznek.

 A KORN 6 év után visszatér Budapestre

A KORN megváltoztatta a világot debütáló albumuk megjelenésével. A lemez egy új műfajt hívott életre, és a zenekar tartós sikere igazolta a kultúrtörténeti pillanat létrejöttét. Ahogy a FADER magazin megjegyzi:

Váratlan nyitás történt a popzene táján, és a KORN generációs érzelmeket fogalmazott meg a klausztrofób, állandó megfigyelés alatt álló öntudatuk számára. A KORN filmzenévé vált egy nemzedék érkezésekor, mint egy horkoló, dobogó, szisztematikusan visszafogott, őrült show.”

Megalakulása óta a KORN (vagy KoRn, KoЯn) 40 millió albumot értékesített világszerte, begyűjtött két Grammy-díjat (lentebb a 2 dal), több tucatszor körbeturnézta a világot és számos olyan rekordot állított fel karrierje során, amelyet valószínűleg soha nem fognak már felülmúlni.

Jonathan Davis énekes, James “Munky” Shaffer és Brian “Head” Welch gitárosok, Reginald “Fieldy” Arvizu basszusgitáros és Ray Luzier dobos továbbra is az alternatív rock és a metál műfaj határait feszegetik, miközben továbbra is rajongók hadaira, és művészek generációira vannak hatással szerte a világon. A KORN túllépte már az elismerések és platina státuszok szintjét. Ők „valódi mozgalom, olyan módon, ahogy a többi zenekar jelenleg nem képes” – állítja róluk a The Ringer magazin.

A zenekart mindig is az extrém dolgok foglalkoztatták, megmutatva a fényt a sötétségben, valamint a nehézség szépségét. Új albumuk, a Magma folytatja ezt a hagyományt, miközben kibővíti hangzásuk palettáját.

 

A jegyek november 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. A regisztrált Live Nation tagok számára lesz elővásárlási lehetőség is, november 13-án 9 órától.

 

Korn, Gojira, Aréna, koncert, Magma, lemezbemutató

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek