A lehető legjobban alakult, hogy akkor kiestem a Voice-ból – Új belépő a hazai modern metal színtéren

2017/10/31  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Új klip- és albumpremierrel jött ki a Tears of Kali zenekar. Az elmúlt 3 évben csendben, már-már titokban dolgoztak, most azonban egy teljesen új debütáló albummal állt elő a budapesti csapat.

A lehető legjobban alakult, hogy akkor kiestem a Voice-ból – Új belépő a hazai modern metal színtéren

A 10 dalos Dive Into Ascension korong október 29-én érkezett el hozzánk, amivel a zenekar felrajzolhatja magát a magyar metal szcéna térképére. A Moon Ritual című számba a Nova Prospectből ismert Besnyő Gabriella is beszállt, aki a dalhoz készült videoklipben is szerepel.

A 8 húros gitárokat felvonultató, rengeteg elektronikai betéttel fűszerezett, orientális népzenei hangszereket és témákat is tartalmazó album kuriózum lehet a hazai palettán. Már csak azért is, mert a női énekes posztot betöltő Ladányi Patríciát nem éppen az itthoni metal színtérről ismerhetjük.

2012-ben szerepeltem a The Voice című műsorban, ahol a legjobb 48 közé sikerült bekerülnöm. Úgy érzem, a lehető legjobban alakult, hogy akkor kiestem. Sosem szerettem volna csak egyféle zenei iránnyal foglalkozni, mindig is sokféle stílust hallgattam, hisz mindnek megvan a maga különlegessége, és mindig is sokféle zenei projekten dolgoztam. Főként popénekesnőként ismernek, de idén már második éve, hogy egy számomra teljesen új zenei iránnyal is jóval közelebbről megismerkedhettem. Amit a Tears of Kali képvisel, az számomra őszinteséget, felszabadulást, határozottságot jelent. A srácokkal külön világokból jövünk, de közösséget jelentenek számomra. Amellett, hogy szeretek velük zenélni, jó barátok is.” – mondja az énekesnő.

Annak idején termélszetesen a bulvár – mint lehetőleg minden tehetségkutatós fellépőre – is rárepült Patríciára, ő volt az, akiről azt harsogták, hogy Keresztes Ildikó kicsinálta. A kiszórás után a GoldenCoast! együttes két tagja, az Éden Hotelből ismert Levi és az Aranypart című műsorban feltűnt Ádám vele készítette el akkor legújabb dalát. Ezt nem találtuk meg, illetve, végig kellett volna nézni a formáció összes klipjét, de itt van egy másik felvétel, még a Voice előttről.

 

 

Tears of Kali, metál, The Voice, Keresztes Ildikó, Ladányi Patrícia

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek