Menopauza 1170x180

A Machine Head a régi felállásában érkezik a Barba Negrába

2019/03/29  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Machine Head idén egy komplett turné keretén belül megünnepli a ma már klasszikusnak számító, "Burn My Eyes" album huszonöt éves jubileumát: a banda október 20-án éri Budapestre, ahol a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható.

A Machine Head a régi felállásában érkezik a Barna Negrába
A Machine Head debütáló albuma 1994. augusztus 9-én jelent meg. A lemez akkora siker volt világszerte, hogy az 1980 óta működő Roadrunner Records legsikeresebb kiadványaként tartották számon egészen 1999-ig, mert a korszak kemény rock és metal zenei színterén annyira újnak és frissnek számított zenéjével, mondanivalójával, hangzásával és persze Flynn karizmatikus egyéniségével, illetve karcos orgánumával, hogy később egy komplett metal zenei generációra lett hatással. Zenekarok százai próbálták másolni, vagy követni a stílust, ezzel a Machine Head nagyon hamar a műfaj egyik meghatározó zenekarává vált.
A koncert szinte biztos, hogy egyszeri és megismételhetetlen lesz, mert ha mindez nem lenne elegendő, Robb Flynn frontember és Jared MacEachern basszusgitáros ráadásnak visszahívta az akkori felállás két tagját, Logan Mader gitárost és Chris Kontos dobost.
Machine Head, Burn My Eyes, Barba Negra Music Club

 

 

Szólj hozzá!


Összedőlhet fenn a magas ég  – Céline Dion mindig az lesz, aki mindig is volt

Összedőlhet fenn a magas ég – Céline Dion mindig...

Ha a tegnapi tippeléseinkből indulok ki, akkor nem érdemes lottóznunk: az olimpia megnyitóján Céline Dion és Lady Gaga nem énekelt duettet, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Most már tutinak tűnik: Celine Dion és Lady Gaga duettje lesz az olimpia nyitóceremóniájának csúcsa

Gaga és Dion Édith Piaf örökzöldjét, a 'La Vie en Rose'-t fogják elénekelni. Dionnak ez lesz az első színpadi fellépése, mióta bejelentette betegsége, a Stiff Person szindróma diagnózisát 2022-ben.

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...
Új koncertek