Menopauza 1170x180

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

2019/07/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

Az olasz származású amerikai zenész, énekes és színész többek között Little Steven néven szokott zenélni. Van Zandt a Jersey-i partvidék zenei kultúrájában nőtt fel, és hamar összebarátkozott Bruce Springsteen-nel, így nem csoda, hogy később gitárosként az E Street Band tagja is volt.

Ebben az időszakban bekerült a Rock and Roll Hall of Fame legendái közé is. Van Zandt 1984-ben hagyta el az E Street Band-et, és csak 1999-ben tért vissza az együttesbe, időközben azonban önálló zenei karrierbe kezdett és megalakult a Little Steven and the Disciples of Soul együttes, melynek frontembereként számos albuma jelent meg.



 

Van  Zandt elképesztően sokrétű, zenei karrierje mellett ismerős lehet színészi alakításai miatt, hiszen főszereplője volt a Maffiózók (The Sopranos) című sorozatnak, majd egy amerikai-norvég vígjátéksorozat főszereplője, társszerzője és producere is volt. Emellett ír dalszövegeket, producerkedik, alapított egy lemezkiadót, vezetett rádiós műsort, létrehozott egy alapítványt, mely többek között segít jobban megismerni a rock and roll zenét a középiskolások számára, de volt zenei rendező és aktivista is.

 

2019-ben kijött a Summer of Sorcery című legújabb albuma, mely az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazza, és most élőben is hallhat a közönség az Akvárium Klubban, augusztus 15-én.

Steven Van Zandt, Little Steven, Disciples of Soul, Akvárium, Maffiózók, Bruce Springsteen

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek