A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

2022/01/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még jelentkeznek, tartsatok ki!

A Sabaton elhozza Budapestre a mongol folk metalos kuriózumot, a THE HU-t

Az eredeti cikkünk:

A SABATON a bezártság okozta időszakot kemény munkával töltötte, aminek egyik eredménye ez a grandiózus turné, a másik pedig egy új nagylemez, amiről február óta folyamatosan érkeznek a dalok. A 26 várost, 17 országot felölelő "The Tour To End All Tours" keretében egy hadosztályt hazánkba is vezérel Joakim Brodén, 2022. március 13-án vasárnap Budapesten, a Papp László Sportarénában lépnek fel a mongol folk metalos kuriózum, a THE HU és a finn LORDI szörnyeivel együtt.

A SABATON kétségkívül az egyik legfontosabb ma a modern heavy/power metal zenekarok között, magabiztos gyorsasággal emelkedtek fel a legnagyobbak közé. Legutolsó nagylemezük, a "The Great War" 11 országban remekelt a slágerlisták első 10 helyezettje között, Svájcban, Németországban és Svédországban ráadásul az első helyen.

Mindezek fényében sűrű elnézést kérünk, de nekünk a szívünkhöz közelebb áll a hír azon része, hogy a Budapestre jönnek a "mongol sztárok", akiket szülőhazájukban ezüstbe és aranyba foglaltak. 2020 végén a The HU kiadta a Metallica "Sad But True" feldolgozását, amely már több mint 8 millió megtekintést ért el a YouTube-on, a Spotify-on meg már 150 millió streamnél tart. A zenekar jelenleg stúdiózik, hogy felvegyék a második albumukat, amelyet a REVOLVER MAGAZINE 2021 hatvan legjobban várt kiadása közé választott. Ők is szerepelnek a THE RETALIATORS című horrorfilmben, amelyben egy csomó híres zenész felbukkan.

 

 

Sabaton, THE HU, LORDI, Papp László Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek