A súlyos beteg zenész támogatására szerveznek bulit az Akváriumba

2016/12/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Rendhagyó koncertre várnak mindenkit, aki úgy szeretne segíteni a Kalef zenekar gitáros-énekesén, Berezvai Marcellen, hogy eljön, és jól érzi magát.

A súlyos beteg zenész támogatására szerveznek bulit az Akváriumba

A 24 éves Marcell évek óta daganatos betegséggel küzd. Több műtéten és kemoterápiás kezelésen átesett már, de eddig minden beavatkozás eredménytelennek bizonyult. A család nemrég talált egy külföldi kórházat, ahonnan Marcell leletei alapján azt a bíztató választ kapták, hogy jó esélyei vannak a gyógyulásra. Amint lehet, el kell kezdeni az első kezelést: ez 6 millió forintba kerül, de ezt a család önerőből már nem tudja fedezni.

Marcellnek eddig is rengetegen segítettek már önzetlenül, és ezt a sort kívánja most folytatni a hazai zenésztársadalom, valamint az Open Air Rádió, a Tesco Disco és az Akvárium Klub stábja azzal, hogy egy nagyszabású házibulit rendez, ahol – a rádió munkatársai és Kecske, a Tesco Disco alapítója mellett – zenészek dj-znek majd azért, hogy a belépődíjakból befolyó összegből és a táncolás közben felszabaduló életörömmel is Marcell gyógyulását segíthessük elő közösen.

Azt leszámítva, hogy a belépődíjjal Marcell mihamarabbi felépülését támogatod, az esemény egy „rendes", fergeteges, monstre buli lesz. Az 500 forintos belépődíj felett bármilyen felajánlást tehetsz, amit hálával fogad a család.

A program
Időpont: december 21, szerda
Helyszín: Akvárium Klub, VOLT Music Bar
Belépő: 500 Ft

Line-up

Doktor Pepper & Bobdetroit (Open Air Rádió)
Henri Gonzo (Fran Palermo)
Simon Bálint & Balla Máté (Ivan & the Parazol)
Marsalkó Dávid (Halott Pénz)
Tesco Disco

A további szíves felajánlásokat a hazai zenekaroktól, egyesületektől, alapítványoktól, szervezetektől, magánemberektől az alábbi bankszámlákra várja Marcell családja, köszönettel és hálával:

OTP Bank: 11773425-02293956-00000000
Név: Berezvai Marcell
Külföldről érkező utalás esetén:
IBAN : HU95117734250229395600000000
SWIFT : OTPVHUHB
Cím: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Arról pedig, hogy micsoda hihetetlen erő van az összefogásban, itt győződhettek meg!


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek