Menopauza 1170x180

A Take That sztárja, Howard Donald dj-zik a Budapest Parkban

2024/06/29  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Július 3-án több szempontból is különleges estének lehetünk szem-és fültanúi a Budapest Parkban. Egyrészt több mint harminc éves pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb pop csapata, ráadásul kifejezetten erre az estére összeáll Császár Előd és Hoffer Dani duója, az FLM. És ha mindez nem lenne elég, este a Take That egyik alapítója, Howard Donald pörgeti majd a lemezeket!

A Take That sztárja, Howard Donald dj-zik a Budapest Parkban

Sokan talán nem is tudják, hogy a Anglia egyik legmenőbb pop csapatának oszlopos tagja, Howard Donald nem csak a popzene elkötelezett híve, de gyermekkora óta aktívan érdeklődik az elektronikus zenei irányzatok iránt is. Ízlését ezen a téren elsősorban bátyja vinilgyűjteménye határozta meg, amiben olyan ínyencségekre bukkant, mint a Kraftwerk, John Foxx, az Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) vagy Gary Numan.

Tinédzserként sokszor megfordult breaktánc-körökben, és itt ismerkedett meg egyik későbbi zenésztársával is. Már egészen fiatalon, bőven a Take That előtt otthon találta magát a lemezjátszók mögött, és dj-zés azóta is a szenvedélye. Eklektikus zenei ízlését tükrözik szettjei, ahol a house-tól kezdve a dance klasszikusokon át bármi előfordulhat. Howard számára a cél a közönség szórakoztatása, és pontosan ismeri a jó buli receptjét, legyen szó akár a Wembley Stadionról vagy a Ministry of Soundról.

Július 3-án tehát “duplázik” a Parkban - először a nagyszínpadon láthatjuk az extra látványosnak ígérkező első magyarországi Take That koncerten, majd az éjszaka folyamán a Dzsungelben dj szettjével táncoltatja tovább a közönséget.

 

Take That, Howard Donald, Budapest Park

 

 

Szólj hozzá!


Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Expressz – nem csiga! – buszjárat indul Budapest és a Művészetek Völgye között

A rendezvény idején – július 19. és 29. között – a Budapest-Veszprém-Kapolcs-Tapolca vonalon közlekedő, menetrend szerinti autóbuszok mellett hat idősávban indulnak majd expressz járatpárok, szükség esetén több busz is egyidejűleg.

Ahol még a szabadság is szabira megy – Bánkitófeszt

Kezdem a végén: a Bánkitóra csak teljes erőbedobással érdemes menni, úgy, ahogy mi, fél napra (péntek), igazából nem, illetve arra jó volt ez is, hogy felületesen megismerkedjünk a fesztivállal, amelyen még sosem jártunk. Spoiler: a naptárunkba már bevéstük a 2025-ös fesztivál dátumát, az összes napot, pedig még nincs is meg :)
Új koncertek