A Tankcsapda indítja az új évet az Akváriumban

2018/11/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A tavalyi év Lukács Laci 50. szülinapjáról szólt, most itt az újabb alkalom az ünneplésre: január 1-jén különleges klubkoncerttel érkezik az Akvárium Klubba a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Tankcsapda.

A Tankcsapda indítja az új évet az Akváriumban

A zenekar az elmúlt három évtizedben sok olyan dolgot csinált, ami újszerű, átlépve ezzel a szokásos rockzenekari dogmákat, legyen szó koncerthelyszínről, kiadványokról vagy bármi más különleges ötlet megvalósításáról. Most például úgy döntöttek, hogy már az év első napján megkezdik az ünneplést, és az Akvárium Klub NagyHalljában adnak egy különleges, újévi koncertet, mely így egyben a jubileumi év első ünnepi bulija is lesz.

Az akváriumosoknak így nem sok idejük lesz megpihenni, mert az év utolsó napja is igen húzós lesz náluk.

December 31-én ugyanis előkerülnek a diszkógömbök és szerpentinek, nem csak a szilveszteri buli miatt: három tematikus terem repít majd vissza a csillogó '90-es és '00-es évekbe. Itt és ekkor ünnepli 5. születésnapját a korszak „legcikibb" slágereit felvonultató Necc PartyBritney Spears, Backstreet Boys, Spice Girls... ami belefér.

A KisHall aka Walk of Fame – azaz Hollywoodi hírességek sétányává alakul egy teljes estére, s a mindannyiunk számára felejthetetlen korszak legendás zenéi csendülnek majd fel legendás előadóktól. Lesz itt pop is, rock is, meg hip-hop is, a 'csillagos'-ötös hangulatról Dj Tinder és Loripop gondoskodik majd.

A VOLT Lokál szilveszter éjjelre Best Film Music teremmé változik, itt csendülnek majd fel a '90-es és 2000-es évek ikonikus filmslágerei illusztris filmsztárok képmásainak társaságában. Táncolj a Maszk, a Trainspotting vagy a Ponyvaregény zenéire, lassúzz a Titanic betétdalára - a zenékért Dj Gango és Mandycan felel.

Csak szólunk, hogy lesz Tombola is, és nem holmi vicik-vacak cuccok, hanem például Sziget- , VOLT Fesztivál- , Balaton Sound- és STRAND Fesztivál bérletek várnak majd szerencsés gazdájukra. (A sorsoláson azok vehetnek részt, akik jegyükkel 20:30 és 21:45 között lépnek be a szórakozóhelyre.)

Még van 38 napod, hogy eldönts, hol szilveszterezel!

 

szilveszter, Akvárium, Tankcsapda, Neccparti

 

 

Szólj hozzá!


 A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad...

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.
Új koncertek