Így szilveszterezett Eric Clapton

Különleges zenei esemény volt szilveszter éjjelén az Egyesült Királyság-béli Woking Leisure Centre-ben: Eric Clapton és zenésztársai ott tartották meg már-már hagyományosnak számító szilveszteri koncertjüket.

fOTÓ AZ ESEMÉNYRŐL: ericclaptonhistorybook/insta
A buli mindig a Kincsem Parkban kezdődik

A szilveszteri buli idén is a Kincsem Parkban kezdődik

Az ÜGETŐSZILVESZTER 1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.
 
Nincs még programod mára? Mi tudunk egyet: Ügetőszilveszter 2021

Nincs még programod mára? Mi tudunk egyet: Ügetőszilveszter 2021

Mi több, nem csak a 2021-es évtől köszönünk el, de ezen a napon búcsúzik az ügetőtől minden idők egyik legjobb magyar ügetőkancája, Zsenerőz is...
 
 
Piros pezsgő: szilveszter Szenes-koncerttel

Piros pezsgő: szilveszter Szenes-koncerttel

A Duna World idei szilveszteri műsorán Szenes Iván szilveszteri koncertjének részesei lehetünk, kedvenc dalainkkal, sok ezer honfitársunkkal együtt, a Szenes Iván térről közvetítve – ahol a legtöbb magyar sláger született.
 
 Karolina Grabowska fotója a Pexels oldaláról

Koncertek, bulik Budapesten az év utolsó napján

Azt már megírtuk és azóta is azt halljuk, hogy a hőmérő higanyszála plusz 10 fok körül mozog majd országszerte és éjjel sem várhatók fagyok, ettől azonban még jellemzően zárt térben búcsúztatják a parti- és koncertarcok az évet, lássuk, hol és mire. A korhatár általában...
 
Számos nagyvárosban törölték a szilveszteri bulikat –  nálunk ismét engedélyezték a kutyások rémálmát

Számos nagyvárosban törölték a szilveszteri bulikat – nálunk ismét engedélyezték a kutyások rémálmát

Úgy tűnik, szilveszterkor lesz olyan hely (mármint szabadtéren), ahol 15 Celsius-foknál is többet mutathat a hőmérő – szóval kissé tavaszias hangulatban ünnepelhet az utcán az, akinek ez a vágya. Akadnak azonban Európában, akik hiába vágyakoznak. És lenne egy megjegyzésünk a...
 
Foró: Csárdáskirálynő (Operett Színház)

Jössz szilveszterkor az Operettbe?

A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján, amely december 31-én 15 órától ingyenesen tekinthető meg az interneten.
 
 
Fotó:Erdélyi Gábor

Karácsony és/vagy szilveszter a Budapest Bárral a nappalidban?

A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor is koncertet ad – a hagyományos eseményekre ezúttal nem hagyományos módon, online kerítenek sort.
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Szilveszteri bulimérleg: több mint 200 embert vittek a detoxba

Győrfi Pál közleménye szerint balesetek, tűzesetek, verekedések és belgyógyászati rosszullétek mellett több mint 200 embert kellett túlzott alkoholfogyasztás miatt kórházba vinni, mintegy 10 százalékuk kiskorú volt.
 
Fotó: óInga Seliverstova/Pexels

Így juthatsz haza a szilveszteri buliból!

Egész szilveszter éjjel lehet utazni a 2-es, a 3-as és a 4-es metróval, a HÉV-ekkel, valamint az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busszal Budapesten, az éjszakai járatok pedig a szokásosnál lényegesen sűrűbben közlekednek.
 
Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.
 
Aréna-koncert, 2018 (Presser Gábor/FB)

Várd a májust: Presser Gábor a Kongresszusiban ad dupla koncertet

Már kaphatók a jegyek Presser Gábor májusi koncertjeire – ha jól sejtjük, jövőre már nem lesz vásárlásra lehetőség :) A "Dalok régről és nemrégről” című est május 8-án és 9-én lesz a Kongresszusi Központban.
 
Fotó: Fashionbeans

Amikor még nem kötelező jól érezni magad: előszilveszteri bulik városszerte

Sokan nem szeretik a szilvesztert, mert úgy gondolják, a kötelező buli sosem olyan jó, mint a spontán. Körbenéztünk, milyen lehetőségek vannak azok számára, akik vagy meg akarják nyújtani az év végét, vagy előtte eggyel akarják elengedni magukat...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek