A The Prodigy visszatér

2022/07/06  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Június 30-án volt negyedszázada, hogy megjelent a The Prodigy "The Fat of the Land" című korongja. A 25. évforduló ünneplésének folytatásaként a The Prodigy visszatér a színpadra, és Angliában 10 koncertet is adnak – már mindegyik telt házas.

Fotó: Phil Nichols

A hazai zenei fesztiválok egyik legnépszerűbb, többször visszatérő zenekara, a The Prodigy harmadik stúdióalbuma, a "The Fat of the Land" az albumlisták első helyén debütált világszerte, és több mint 10 millió példányban kelt el. Az anyag első kislemeze, a "Firestarter" azért is különleges, mert Keith Flint (vagy ahogy a zenekar hivatkozik rá, Keef Flint) ezen a felvételen került először a középpontba, illetve a trackhez egy úttörő videóklipet is forgatott Walter Stern a londoni utcák mélyén.

Az évforduló alkalmából az XL Recordings kiadó két ünnepi megjelenést is bejelentett: a lemez limitált kiadású, ezüstszínű, dupla LP-s vinyl kiadását, mely Alex Jenkin újragondolt lemezborítójával érkezik november 4-én, illetve a "Firestarter" című sláger vadonatúj remixét, melyet a drum and bass-legenda, Andy C készített el, és ami a digitális megjelenést követően szintén ősszel lát napvilágot fizikai formátumban.

A Prodigy jubileumi turnéjának további dátumairól egyelőre nincs hír, de reménykedjünk!

 

The Prodigy, The Fat of the Land, Firestarter

 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek