A tökéletes páros: megvan, ki játszik James Blunt előtt

2014. július 30.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, James Blunt október 27-én ad koncertet Budapesten Moon Landing elnevezésű turnéja keretében.Az angol szupersztár előtt Josh Record lép színpadra az Arénában, akinek debütáló albuma a napokban jelent meg.

A tökéletes páros: megvan, ki játszik James Blunt előtt

A 26 éves angol fiatalember már 2012-ben felkeltette a szakma érdeklődését, amikor is első felvétele, még egy pici független kiadó terjesztésében második helyig jutott az angol hivatalos letöltési listán. Tekintélyes zenei újságok is komoly sikereket jósoltak neki. Tavalyi EP-jét  a BBC az év egyik legjobb felvételének választotta, így várható volt, hogy első albumát már egy nagy kiadó szárnyai alatt készítheti és jelentetheti meg. Heart to heart című száma a játszási listák kedvence.

 

Október 27-én tehát a budapesti közönség is részese lehet Josh Record varázsának, aki James Blunt európai turnéján mutatkozik be élőben a kontinens közönségének.

 


 

 

Szólj hozzá!


Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai The Kingdom Choir gospelkórus is szerepel, Ben E. King, az amerikai soul néhai klasszikusának Stand By Me című dalával.

Ismét a Dürerben játszik az őrült szakállas

Off-Broadway musicalje dalaival érkezik Ben Caplan és zenekara, a The Casual Smokers május 28-án a Dürer Kertbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek